+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Dit gerecht met penne, kip en broccoli heb je zo klaar en is erg lekker.

Bereidingstijd: 15 – 30 minuten
Aantal personen: 2

Ingrediënten
– 2 teentjes knoflook
– 2 eetlepels vloeibare margarine
– 6 takjes peterselie
– 2 theelepels mosterd
– 500 gram broccoli
– 150 gram volkoren penne
– 200 gram kipfilet

Bereiding
– Pel de knoflook en snijd de teentjes grof.
– Bak de knoflook in de margarine zacht. Schep de knoflook eruit.
– Was de peterselie. Pureer de peterselie met de knoflook, de mosterd en 100 ml water met een staafmixer tot een knoflookpasta.
– Maak de broccoli schoon. Snijd de groente in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes. Kook de broccoli net gaar.
– Kook de penne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
– Snijd de kipfilet in blokjes.
– Verwarm de overgebleven knoflookmargarine en bak hierin de kip bruin en gaar.
– Giet de penne en de broccoli af.
– Meng de knoflookpasta, de broccoli en de kip door de penne.

Voedingswaarde per persoon
– Eiwit: 40 gram
– Koolhydraten: 50 gram
– Vet: 10 gram
– Verzadigd vet: 2 gram

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten