+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL
Monday Master Blog: Anders kopen anders koken

Monday Master Blog: Anders kopen anders koken

Een noodzaak als je eetgedrag en gezondheid de goede richting op wil sturen.
Maar hoe dan?

Tja, zeker in de laatste 6 weken van het jaar ziet de supermarkt eruit als een regenboog, en hier is de afdeling Marketing al een heel jaar mee bezig welke display waar moet zodat wij doosje 1 met kleur … kopen. Verleidingen!

Maar als je keuzes aan het maken bent zul je dit toch moeten weerstaan, want de afdeling Marketing is niet bezig geweest met de presentatie van verse Gember, Kaneel, verse spinazie en zelden met Quinoa.

Richt je op pure en onbewerkte voeding, zelfs als je daarna moet zoeken of erom moet vragen. Ik ben een groot voorstander van je kinderen meenemen tijdens het boodschappen doen, maar niet in deze weken, hun weerstand en dan vaak ook die van ons is overprikkelt eer je bij de kassa bent. Ga lekker weer verse boerenkool en knolselderij kopen in Januari met ze.

Maak thuis een lijstje en heroverweeg ook thuis of de aankopen allemaal in de levensstijl passen die jullie verkiezen. Zoek naar recepten die zooo lekker zijn dat je ze al bijna kunt ruiken en je die ingrediënten MOET hebben. En voor alles is een vervanger, houden jullie van chocopasta (in welk gezin is er nou geen chocopasta) maak zelf in 10 minuten voor 3 weken chocopasta van gezonde ingrediënten waarmee iedereen lekker weg kan smeren.

Laat ik duidelijk zijn, je hebt zelf in de hand of je er minder lekker van gaat eten, het hoeft er niet saaier op te worden. Ook dat zijn keuzes. Ga jij aan de pure havermout ’s ochtends of leuk je deze op met chia- of lijnzaad, blauwe bessen of een peer, kaneel, zonnebloempitjes, walnoten, kiwi, frambozen, kokosmelk, rauwe cacao. Zal ik nog even doorgaan?

Geniet van deze gezellige tijd die komen gaat, van elkaar en van de resultaten die je al geboekt hebt.

Bij Enforce kijken wij alvast uit naar alle goede voornemens die jullie maken voor 2019 en helpen jullie graag bij het omzetten van die voornemens naar actie. Of dat nou op 19 november of 1 januari is dat maakt eigenlijk niet uit, toch?

Suzanne Broers
Enforce Voedingdeskundige
suzanne@enforce.nl

Hummus met kerrie

Hummus met kerrie

Ingrediënten: voor een schaaltje

– 250 gram biologische kikkererwten (in glazen pot)
– 1 citroen
– 2 teentjes knoflook
– 3 eetlepels tahin (sesampasta)
– 5 eetlepels olijfolie
– Paar snufjes komijn
– 1 eetlepel kerrie
– Paar snufjes cayennepeper
– Paar snufjes paprika poeder

Benodigdheden:

– Keukenmachine
– Vergiet

Bereiding:

1. Giet de kikkererwten in een vergiet en spoel ze af met water.
2. Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en mix tot een romig geheel. Dit duurt ongeveer 5-10 minuten, afhankelijk van de kracht van je keukenmachine.
3. Proef de hummus en voeg naar smaak nog wat extra zout of andere kruiden toe.
4. Schep de hummus in een schaaltje en garneer met een scheutje olijfolie en kerrie.

Tip: Gebruik kikkererwten in een glazen pot, deze zijn veel zachter dan kikkererwten in blik.

Heerlijk op brood, cracker, rijstwafel. Varieer vooral met de kruiden evt. groente hierin tot je JOUW favoriet gevonden hebt. Kikkererwten zijn een uitstekende eiwitbron!

De Enforce Story van Erika: “Vorig jaar was mijn energie een beetje op”

De Enforce Story van Erika: “Vorig jaar was mijn energie een beetje op”

Mijn leven is niet altijd goed geweest
16 jaar geleden kwam ik uit een hele moeilijke periode. 3 jaar behoorlijk gemanipuleerd, dingen moeten doen die ik niet wilde doen, ik zal niet in details treden, geen dak boven mijn hoofd en ga zo maar door.

Ik ben gaan knokken op alle vlakken
Leren dealen met die 3 jaar, mijn eigenwaarde langzaam weer opbouwen, beetje bij beetje goed slapen, mijn “verleden” niet de overhand laten spelen in mijn kijk op mensen en reactie op situaties.
Dat is niet altijd gemakkelijk geweest. Gelukkig hebben mijn ouders me 100% gesteund, wat had ik dat nodig op dat moment. Steeds meer ben ik een vechter geworden, mijn verleden heeft me dat geleerd, what doesn’t kill you makes you stronger en zo is het.

In die periode begon ik ook mijn eigen bedrijf, E.S. Design BV, een beletteringsbedrijf. Vanaf het moment dat ik in de belettering werkte voor een werkgever wist ik al dit wil ik ooit zelf gaan doen, dit kan ik beter! Mijn bedrijf werd mijn uitlaatklep die eerste jaren. Dag en nacht was ik aan het werken, misschien ook wel om alles een plekje te kunnen geven. Dat resulteerde in een goed lopend bedrijf.
Inmiddels draait mijn bedrijf alweer 15 jaar en onlangs heb ik de naam veranderd in SignSister BV.

Vorig jaar was mijn energie een beetje op
Ik sportte niet, snoepte veel, had wat overgewicht en zat alleen maar in de molen van zaak en kids.
Ik zat niet lekker in mijn vel. Zakelijk had ik de jaren ervoor wat heftige dingen meegemaakt en dat slokte mijn laatste energie ook nog behoorlijk op.

Toen kwam ik bij een netwerkontbijt Jochen tegen en luisterde naar zijn pitch. Eerlijk gezegd was ik behoorlijk sceptisch op dat moment, in die periode, moe en futloos, uitgedaagd worden om eens goed naar mezelf te kijken, wie ben ik, wie wil ik zijn, waar sta ik voor, krachtige beloftes, etc, etc. Op dat moment zag ik een oude schoolvriendin op FB steeds sterker worden bij Enforce, lichamelijk en geestelijk en dat gaf voor mij de doorslag. Dit wil ik ook voor mezelf!

Ik voel me weer sterk
Ik heb een gesprek met Jochen gehad, mijn doelen met hem besproken en ben aan de slag gegaan met PT, voeding en coaching. Ik kwam er direct achter dat ik te weinig at, binnen een week was mijn energie level top door meer voeding! Bizar vond ik dat op dat moment. Sporten heb ik altijd heerlijk gevonden en doe ik nu 3 tot 4 keer in de week bij Enforce. De coaching is no nonsense, er wordt echt gewerkt, gespiegeld. Ik voel me weer sterk, lichamelijk en mentaal, mijn focus is terug, ik maak concrete plannen en voer die ook uit.

Het hele plaatje klopt. Voeding, coaching en sport. Dat is zo mooi aan Enforce.
En ben je het even kwijt dat is er die stok achter de deur.

Inmiddels ben ik 9 kilo lichter en voel me lichamelijk en metaal sterker dan ooit.
De zaak en prive lopen zoals ik dat wil. Ik ga ervoor!

Groetjes, Erika

Monday Master Blog: “Hey zussie … ik moet je wat vertellen”

Monday Master Blog: “Hey zussie … ik moet je wat vertellen”

Gisteren kreeg ik van mijn zusje een what’s app bericht
“Hey zussie … Ik moet je wat vertellen!”

Op dat moment wist ik het meteen, ik word tante.

Dit is een vorm van communicatie tussen mij en mijn zusje, na 28 jaar hoeven wij geen context in een geschreven bericht te zien staan, we begrijpen elkaar direct.

Als zij iets anders zou willen vertellen, wat vaak minder vrolijk, of zakelijk is, begint ze vaak meteen met het verhaal. Overigens hebben wij ook weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen.

Dit is een voorbeeld van een vorm van communicatie die vanzelfsprekend is voor zussen (die een goede band hebben met elkaar). Of voor vriendinnen, je kunt de ander lezen zonder woorden. Dit is duidelijk en je hebt het altijd bij het rechte eind.

Maar hoe is de communicatie met jezelf?
Zeg jij altijd dingen als ‘ik hoop dat ik het volgend jaar wat rustiger krijg’? Of ‘ik wil graag 10 kilo afvallen’? ‘Ik wens dat ik op een dag een groter huis heb’?

Hopen/wensen en willen werken niet. Ze zijn onduidelijk, er ontstaat ruis. Is geen duidelijke en krachtige taal.

Of zeg jij dingen als ‘Ik ga er dit jaar voor zorgen dat ik het volgend jaar rustiger heb’. ‘Ik ga 10 kilo afvallen’. ‘Ik ga voor een groter huis’.

Kortom:
– Wie ben jij?
– Waar wil je naartoe?
– Wat moet ik doen om dat te bereiken?

Wie ben jij?

Fysieke realiteit
We hopen, willen of wensen vaak verandering in ons leven. Maar dit doet niks, iets wensen/hopen/
willen frustreert. Alleen de volgende zaken maken impact op de fysieke realiteit:
– De woorden die je spreekt
– De acties die je onderneemt

Dit heeft te maken met integriteit. Als jij zegt wat je gaat doen en je doet het dan werkt je leven. De
meeste mensen die ergens mee starten, stoppen er uiteindelijk mee en maken nooit iets af. Ze zeggen wat ze gaan doen en doen het vervolgens niet (of maar even).

Basisconversatie
Echter we voeren 24 uur per dag een conversatie met onszelf, onze interne wereld, wat lijkt op “een stem” rondom ons die eigenlijk over alles een mening heeft over wat je doet. Onze interne wereld stelt je 10.000 vragen per dag. Dit wordt gestuurd door ons reptielenbrein, ons overlevingsmechanisme, wat ervoor zorgt dat ons fysieke lichaam beschermt wordt. Ons reptielen brein vindt veranderingen niet fijn en zal er dan ook alles aan doen om zich comfortabel te voelen. Het reptielenbrein zorgt ervoor dat we alles houden zoals het was, dat we vasthouden aan wie we denken te zijn, het houd ons in de cirkel, lekker comfortabel. Althans zo lijkt het. Hierdoor lijkt het onmogelijkheid om te veranderen, maar niets is minder waar. Deal met je interne wereld, je gedachten, emoties, gevoel, wat je hebt meegemaakt, waarin je bent opgegroeid, wat je is aangepraat of jij jezelf aanpraat, en doe wat je moet doen. Om je comfortabel te voelen zul je oncomfortabele beslissingen moeten nemen. Deze basisconversatie is vaak onbewust gecreëerd. En deze kan zowel zwak als krachtig zijn. Transformeer je basisconversatie bewust krachtig en zorg voor een krachtige innerlijke houding.

De basisconversatie of innerlijk houding toont zich als je onder druk komt te staan. Zolang het goed gaat, is het eenvoudig om aardig te zijn voor jezelf en voor de mensen met wie je werkt en leeft. Maar wat als het niet lekker loopt? Als je ontevreden bent over je werk of als je werkgever ontevreden is over jouw bijdrage op het werk. Of als je gezondheid te wensen over laat, of als je voor ingrijpende beslissingen staat. Vaak schieten mensen dan ongemerkt in hun vaste patronen: verzetten of wegcijferen. Daarmee lossen ze de situatie niet op, ze maken het soms met die houding zelfs erger voor zichzelf.

Die innerlijke houding kun je trainen. Jouw patronen kun je leren waarnemen en veranderen. Dat gaat niet zomaar, het vergt een vastberaden bereidheid jezelf uit de vertrouwde comfortzone van je vaste patronen te halen.

Waar wil je naartoe? Wat is het dat je nu echt wilt?

De basis
Er zijn 3 patronen waarin mensen draaien:

Ronddwalen
We blijven dwalen in hetzelfde rondje en houden vast aan steeds dezelfde (onwerkbare) patronen.
We halen weinig tot geen resultaat en hebben een shitload aan excuses en redenen om zaken uit te
stellen of geen actie te ondernemen. We voelen ons slachtoffer en nemen geen verantwoordelijkheid.

Zigzag
Wanneer het echt moet, zijn we in staat om acties te ondernemen, maar nadat we een korte periode
(veel) resultaat hebben gecreëerd dwalen we al snel weer rond in oude patronen. Veel redenen en
excuses worden gebruikt om niet te blijven doen wat nodig is.

Keihard resultaat
We weten waar we nu staan en waar we naartoe willen en doen wat hiervoor nodig is. We ondernemen veel acties en creëren echte resultaten. We nemen verantwoordelijkheid over ons leven en bewegen duidelijk op het pad richting dat waar je naartoe wilt.

Wat moet ik doen om daar te komen?
De volgende stap is nu Welke GROEIKEUZES moet ik maken om te komen waar ik wil komen.
En welke acties moet ik ondernemen? Ik had met mezelf afgesproken om vanavond te gaan trainen, maar na een lange dag werken ben ik moe en het is te warm nu en die bank zit zo lekker. Ik ga maar niet. Een comfortabele keuze.

Maar als je de oncomfortabele keuze maakt om wel te gaan trainen, boek je vooruitgang, behaal je je doel en ben je trots op jezelf dat je geweest bent. Je wordt zelfverzekerder omdat je de innerlijke stemmen hebt overwonnen.

In het maken van een commitment/belofte bestaan 3 versies:

Zwakke belofte
Je maakt een afspraak met jezelf of een ander en door allerlei omstandigheden kom jij je afspraak niet na. 1001 excuses

Krachtige belofte
Je maakt een afspraak met jezelf of een ander en je komt hoe dan ook je afspraak na.

Criminele belofte
Je maakt een afspraak met jezelf of een ander in de wetenschap dat je deze afspraak niet na gaat komen.

Alleen met krachtige beloftes kun je het verschil maken, voor jezelf en voor een ander. En kun je impact maken op jouw leven en dat van andere.

Stop met altijd maar voor anderen bezig te zijn, stop met het accepteren van middelmatigheid en het willen, wensen en hopen op resultaat. Kies voor jezelf, kies voor groei en creëren resultaat.

Alleen als je op een brutaal eerlijke wijze met jezelf communiceert kun je net zo gemakkelijk communiceren dan mijn zusje en ik.

En JA ik word inderdaad tante!!!

Daniëlle De Jong-Roet
Enforce Mastertrainer
danielle@enforce.nl

Sunday Soundbite: hard werken en met je hart werken

Sunday Soundbite: hard werken en met je hart werken

Food for thought, waarde- en impactvolle podcasts van internationale sprekers, brutaal eerlijke bekrachtiging op de zondag!

Vandaag een korte podcast over het negeren van de ‘dream busters’, bestudeer degene die goed zijn in wat jij wil doen! Word de persoon die je moet zijn om dat succes te bereiken.

Wil jij van je personal trainer hobby een serieuze personal trainer business maken?

Wil jij van je personal trainer hobby een serieuze personal trainer business maken?

Alle trainers noemen zichzelf tegenwoordig personal trainer. Het is immers een vrij beroep en iedereen met grote biceps mag zichzelf PT’er noemen.

Bullshit! de meeste trainers zijn voornamelijk met hun eigen lichaam bezig en leveren geen persoonlijk maatwerk maar simpelweg bezigheidstherapie.

Er is een enorme wildgroei aan trainers zonder kwalificaties, en erger nog, zonder kwaliteit.
Klanten zien vaak niet direct het verschil tussen een kwalitatieve en minder kwalitatieve trainer. Ze kiezen vaak met de portemonnee waardoor resultaten uit blijven.

Jij bent één van die weinig serieuze personal trainers met drive en commitment, maar net als vele andere personal trainers vind je het lastig om een echte business op te bouwen. Je loopt al snel tegen muren op en je ziet de mogelijkheden voor echte groei niet.

Met echte groei bedoelen wij bij Enforce een explosieve omzetgroei van minimaal €100.000 binnen een jaar. Maar hoe doe je dat, zonder echte visie, zonder een gericht plan, zonder uit je eigen cirkel te stappen? Waar sta jij als personal trainer eigenlijk voor, wat maakt jou uniek en wie is nu jouw ideale deelnemer? 70% van de personal trainers is wel tevreden, maar leeft niet zijn volledige potentie. En slechts 5% weet echt te excelleren. Wij leggen je het uit, laten je het inzien en laten je het leven!

Wie zijn wij? Enforce® is een jonge snel groeiende franchiseorganisatie met een succesvolle trainingsmethode en een focus op High-End Training & Coaching. Wij hebben momenteel 9 vestigingen en zijn hard op weg om met de top 1% van de trainers een keiharde impact te maken. Binnen nu en een jaar openen we nog eens 15 vestigingen.

Wij delen graag ons succes met andere trainers en daarom organiseren we een aantal gratis trainingen voor de top 1 % die de stap willen maken van een hobby naar een echt business (bij een no show na inschrijving brengen we €50,- in rekening).

Tijdens dit Enforce Live Event van 2 uur komen 3 zaken aan bod:

– We laten je brutaal eerlijk zien waarom je jezelf tegenhoudt in je groei en welke bullshit er in de weg zit.
– We laten je zien welke stappen wij hebben genomen om te behoren tot de top van branche.
– We geven je tools hoe jij kunt shiften van hobby naar business, van personal trainer naar mastertrainer.

Trainingsdatum:

15 november van 13:00-15:00 uur (per training hebben we slechts 8 exclusieve plaatsen!).

Locatie:

Place for Bizz Eindhoven de Hurk, Noord Brabantlaan 265, 5652 LD Eindhoven

Interesse? Meld je dan nu aan!

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Koolsalade, lekker als lunch of diner

Koolsalade, lekker als lunch of diner

Benodigdheden:

– 5 el kokosyoghurt
– 2 el appelciderazijn
– 1,5 el mosterd
– 1,5 el honing
– 120 gr rode kool
– 120 gr witte kool
– 1 rode ui
– 1 wortel
– 3 takjes verse peterselie

Bereiding:

– Meng in een kommetje de kokosyoghurt, azijn, mosterd, honing en een snufje zout en peper tot een romige dressing.
– Snijd de rode en witte kool in dunne reepjes en doe in een schaal.
– Snijd de wortel julienne en doe bij de kool.
– Snipper de rode ui en doe ook bij de kool.
– Hak de peterselie fijn en strooi over de groenten.
– Schep net voor het serveren de dressing door de salade.

Extra tip; Rode kool stimuleert de spijsvertering en vermindert de cholesterol!! Herfstgroente bij uitstek.

De Enforce Story van Robin: “Ik heb een stuk minder last van mijn rug en voel me fantastisch!”

De Enforce Story van Robin: “Ik heb een stuk minder last van mijn rug en voel me fantastisch!”

Laag pitje

Mijn succesverhaal begint een heel stuk minder succesvol eind 2016. Op dat moment werk ik ontzettend veel en mijn sociale leven staat op een laag pitje. Ik zit niet lekker in mijn vel en heb erg veel last van mijn rug. Het is op dit moment zelfs zo erg dat ik nauwelijks normaal recht kan lopen. Ik ben zeer flexibel in mijn rug en dit veroorzaakt allerlei klachten. Ik loop hiervoor al jaren bij de manueel therapeut. Sporten en een sterkere core zou volgens mijn therapeut de beste oplossing zijn!

Dieptepunt

Halverwege 2017 heb ik mijn dieptepunt bereikt. Ergens in deze periode besloot ik dat er wat moest gaan veranderen en heb ik het roer omgegooid. Mijn doelen zijn op dat moment; normale uren gaan werken, fanatiek sporten en afvallen! Voor dat laatste doel wil ik de 60 kg nastreven.

In de maanden die volgen vliegen de kilo’s eraf en gaat het sporten me steeds beter af. Deels grote dank aan mijn collega Randi die 2 keer per week vroeg in de ochtend al vanuit Eindhoven kwam rijden om voor het werk samen te sporten. Die stok achter de deur was zeer welkom!
De verloren kilo’s, de energie van het sporten en de goede reacties geven mij nog meer motivatie door te zetten.

Begin 2018 begint het ook mijn collega’s op te vallen dat ik een stuk beter in mijn vel zit en weer echt aanwezig ben op het werk. Maar op dit moment gaan we ook weer richting de zomer en word het toch wel een stuk lastiger. Het idee lekker een terrasje te gaan pakken en weer vaker een hapje te gaan eten worden nu toch wel heel verleidelijk. En nu mijn trainingsmaatje uit de running ligt met een gescheurde kruisband is de stok achter de deur verdwenen en merk ik dat het lastig word het sporten alleen door te zetten. Voor ik het echt in de gaten had waren de smoesjes en excuusjes weer aan het orde van de dag en verviel ik weer in mijn oude gewoontes. Dit keer echter wel met een schuldgevoel bij elk glaasje wijn en ongezonde maaltijd.

Tijdens deze periode is het op het werk ook weer lekker druk en sta ik met mijn collega op de NAC Businessfair ergens eind mei. Hier ben ik in contact gekomen met de mastertrainers van Enforce. Ik deed mee aan de Enforce Quickscan (een de “wat is je echte leeftijd test”) en kon kans maken op een PRO programma van een half jaar. Echt totaal onverwacht maar ik won!! “Ik ben al lekker op weg maar er is nog voldoende potentie!” Dit was de motivatie die ik nodig had mijn succesverhaal weer op te pakken en verder te vervolgen.
Eind augustus was het dan zover. Met geen idee wat me precies te wachten stond, los van de spierpijn want die had ik wel verwacht, ging ik de uitdaging aan. In het eerste gesprek werd ik gewogen en gemeten en bespraken we mijn doelen. De 60 kg had ik nog steeds niet bereikt dus dat was nog steeds een doel. Ondanks dat, dat misschien niet echt meer nodig was. Die 60 zat nou eenmaal in mijn hoofd en dat is wat ik wilde.

Uitdagingen

Voeding.. pff wat wel te eten en wat niet. Al gauw bleek dat ik vaak juist veel te weinig eet. Wat meer kennis en bewustwording op het gebied van voeding is dus erg welkom. Ik heb voor mezelf besloten dat ik mijn voedingspatroon hierop ga aanpassen maar het moet blijven passen in mijn leven. Ik hou nou eenmaal van een wijntje op zijn tijd en lekker eten is een must. Een goede balans is dus waar ik naartoe moet gaan werken!

Spierpijn!

Het sporten gaat me goed af maar het heeft even geduurd voor mijn lichaam er aan gewend was. Ik heb nog redelijk veel last van mijn rug maar juist het versterken van mijn core stability zou dit moeten verminderen in de toekomst. En omdat mijn rug zo flexibel is moet ik hier 4 keer harder voor trainen. Gelukkig heb ik sporten altijd al leuk gevonden dus dat werkt in mijn voordeel!

Tijd!

Het is veel, drie dagen in de week intensief sporten. Niet alleen voor mijn lichaam maar ook voor mijn planning. Een drukke baan, minimaal 2 avonden en een ochtend op de fiets richting Ulvenhout om te gaan sporten, nog een avond werken en mijn sociale leven onderhouden. De week zit al weer vol voor ik het weet. Ik heb er een handje van veel te veel hooi op mijn vork te nemen dus ook hier moet ik op zoek naar een goede balans!

Resultaat

Dit alles is het dubbel en dwars waard. Ik ben inmiddels een soort van ontslagen bij de manueel therapeut. Ik heb een stuk minder last van mijn rug en voel me fantastisch! Ik ben, al naar twee maanden PRO programma, tevreden mijn met lijf en gewicht. Ik ben dan wel niet zo heel veel afgevallen sinds ik met het PRO programma begon maar verloor wel 7 centimeter in buikomvang en 2% in vetpercentage!! Ik zie mijn lichaam veranderen en realiseer me meer en meer dat die 60 kg helemaal niet zo belangrijk meer voor me is. Sinds ik dit los heb gelaten kan ik me gaan focussen op het creëren van een gezonde lifestyle die ook echt vol te houden is.

Succesverhalen beginnen vaak helemaal niet zo succesvol maar je moet ergens beginnen met schrijven! Nu 2 jaar later ben ik dankbaar voor waar ik sta en benieuwd wat ik nog kan bereiken!

Groetjes, Robin

NIEUW ENFORCE FIT 90 DAGEN PROGRAMMA

NIEUW ENFORCE FIT 90 DAGEN PROGRAMMA

ENFORCE FIT 90 DAGEN PROGRAMMA

Je bent druk en er wordt veel van je verwacht. De balans houden tussen een uitdagende job, een druk gezin en een fit lichaam is lastig en tijd maken voor jezelf al helemaal. Altijd maar voor anderen bezig zijn zorgt waarschijnlijk, op dit moment, niet voor een energiek lichaam.

Herken je het gevoel dat je altijd bezig bent voor anderen? Dat jij geen aandacht aan jezelf besteed of dat je wel een sport of dieetprogramma probeert maar niet het blijvende resultaat behoudt? Dat onzekerheid ervoor zorgt dat je moeite hebt om keuzes te maken en voor jezelf te kiezen? Ben je lang bezig met afvallen maar lukt het zowel thuis als in de sportschool niet? Ben je klaar met het jojo effect en het handelen vanuit onzekerheid over je eigen lichaam en wil je blijvend resultaat? Stop dan met het maken van excuses en start met te kiezen voor jezelf en een fit, krachtig lichaam. Wil jij de balans terug tussen een uitdagende baan, je gezin en een fit lichaam om je volledige potentie te leven vraag dan op deze pagina een gratis coachgesprek aan.

Wat gaan we doen

Het Enforce 90 dagen programma laat jou doen wat nodig is en laat je ervaren wat echte uitdagende resultaten zijn. In die 90 dagen ga je samen met ons aan de slag. We doorbreken falende leefstijlpatronen en creëren samen met jou de juiste innerlijke houding om jouw resultaten zelfstandig vast te houden. We leren je slim en effectief te eten. We laten je jezelf elke dag overtreffen en keihard werken aan dat waar je naartoe wilt om een fit en krachtig lichaam te creëren. We laten je trainen en laten je zweten. We laten je dealen met het oncomfortabele.
We laten je focussen op dat wat nodig is. We laten je direct kiezen voor de resultaten die belangrijk voor jou zijn om de beste versie van jezelf te worden en we laten je kiezen voor jezelf.

90 dagen focus op jezelf, gewoon omdat jij het waard bent om voor jezelf te kiezen. Niet meer alleen voor anderen bezig te zijn en meer energie krijgen voor je gezin. Het geeft je meer zelfvertrouwen en laat je stappen zetten om je volledige potentie te leven in een fit krachtig lichaam. Vergis je niet, in die 90 dagen doe jij het werk! Maar, geef ons 100% en wij geven je een gezond, fit en vitaal lichaam terug.

Wanneer start het ‘ENFORCE FIT 90 DAGEN TRAININGSPROGRAMMA’

Ons nieuwe en effectieve programma om een fit en krachtig lichaam te creëren start op 7 januari 2019.

Neem een voorschot op je komende nieuwjaarsresolutie! Het is nu tijd voor jou, het is nu tijd voor actie! Vraag nu op deze pagina een gratis coachgesprek aan, niet morgen, niet maandag niet volgende week, niet op de eerste dag van het nieuwe jaar NU!

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten