+316 10 62 42 42 [email protected]

Banaan-ei pannenkoek
Ingrediënten:
– 3 Bananen
– 5 Eieren
– 3 tl Kaneelpoeder
– Kokosolie of roomboter – om in te bakken

Bereiding:
1. Prak de bananen in een grote kom met een vork
2. Splits van 3 eieren de eiwitten en gooi de eidooiers weg
3. Doe de eiwitten bij de bananen
4. Doe er twee eieren inclusief dooier bij
5. Doe er 1 eetlepel (kokos)olie bij.
6. Voeg de kaneel toe en klop alles met een garde tot een glad beslag
7. Doe het beslag in de pan en bak de pannenkoeken goudbruin

Ei frittata
Ingrediënten:
– 4 Eieren
– 2 plakjes Kipfilet
– 1 Ui
– 1 Tomaat
– 50 g geraspte kaas (optioneel)
– boter of olijfolie
– peper
– zout

Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet 4 holtes in een cupcakeblik in met boter.
2. Leg in elk van de vier beboterde cupcakevormpjes een plakje pancetta. Snij de lente-uien in ringen, de tomaat in blokjes.
3. Klop de eieren los en roer er de geraspte kaas, de lente-ui en de tomatenblokjes door. Kruid met peper en zout. Schenk het eiermengsel in de vormpjes, tot net onder de rand.
4. Laat de eieren ongeveer 10 minuten stollen in de voorverwarmde oven.

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten