+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Ingrediënten: 4 glazen

– 3 el chiazaad
– 500 ml amandelmelk
– 400 ml plantaardige yoghurt (bij voorkeur kokos variatie)
– 2 el maple syrup
– 250 gram mangoblokjes (vers of uit de vriezer)
– 4 kiwi’s of kiwi gold
– 4 el granola

Bereiding:

Meng in een mengkom de chiazaad met de amandelmelk. Je kunt uiteraard ook een andere plantaardige melk gebruiken.

Laat dit minstens 20 minuten staan. Langer mag ook, dus de avond van tevoren kan ook prima.

Roer vervolgens de maple syrup en de helft van de plantaardige yoghurt door de chiapudding heen.

Ontdooi indien nodig de mango en pureer met een stafmixer tot een mooie puree.

Schil de kiwi en snijd in dunne plakjes (circa 3 mm breed).

Gebruik de helft van de plakjes om aan de binnenkant tegen de glaasjes aan te drukken.

Verdeel over 4 glaasjes de helft van de chiapudding. Doe hier een paar lepeltjes van de plantaardige yoghurt op, gevolgd door de mangopuree.

Maak nu de chiapudding op over de 4 glazen. Maak af met kiwi, yoghurt en granola.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten