+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten:

– 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
– 200 gram krieltjes
– 200 gram bloemkoolroosjes
– 1 eetlepel (olijf)olie
– 1,5 theelepel kerriepoeder
– 50 ml kokosmelk
– 50 gram tuinerwten (diepvries)

Bereiding:

Laat de kabeljauw op een bordje ontdooien.

Doe de krieltjes en de bloemkool in een pan met ruim water en kook dit alvast 4 minuten voor. Giet dan af.

Verwarm de olie in een pan. Bak de kabeljauwfilet 3 minuten. Voeg de bloemkool, krieltjes en kerrie toe en bak dit een minuut mee. Voeg vervolgens de kokosmelk en 50 ml water toe aan de pan.

Laat het geheel met de deksel op de pan nog zo’n 5 minuten sudderen. Voeg in de laatste 2 minuten de tuinerwten toe en verwarm deze mee.

Breng het geheel op smaak met peper en zout en serveer op een (diep) bord.

– Kcal: 468
– Eiwit: 29g
– Koolhydraten: 47g
– Vet: 19g
– Voedingsvezel: 11g

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten