+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Ingrediënten:

– 1,2 kg runderlappen (of sucadelappen)
– 3 uien, gesnipperd
– 2 tenen knoflook, fijngehakt
– 1 rode peper, fijngehakt (of gedroogde rode peper)
– 3/4 theelepel nootmuskaat
– 1/4 theelepel gemalen kruidnagel
– 100 ml. ketjap
– 300 ml. water
– 1 eetlepel azijn
– Peper naar smaak
– Olie
– Stoofpan

Bereiding:

Dep de runderlappen eventueel droog en snijd in stukjes van 3 x 3 cm.

Bak het vlees in 3 porties bruin in een hete stoofpan in wat olie. Houd het vlees warm onder aluminiumfolie.

Bak de uien glazig en bak de knoflook en rode peper even mee. Voeg het vlees weer toe in de pan en bestrooi met de nootmuskaat en gemalen kruidnagel. Blus af met ketjap, water en azijn.

Laat met de dekstel op de pan 2,5 tot 3 uur zachtjes stoven. Roer af en toe om. Het vlees is klaar als je het met een lepel net een beetje uit elkaar kunt duwen. Laat de saus inkoken. Blijft het nog wat te dun dan kun je het binden met wat maizena.

Geef er witte rijst en roergebakken groenten bij.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten