+316 10 62 42 42 [email protected]

Ik heb jarenlang gevoetbald. Helaas heb ik hier mee moeten stoppen door een enkelbreuk die ik had opgelopen. Dit was in 2013. Nadat ik een tijdje niets aan sport had gedaan ben ik in 2014 begonnen met hardlopen. Dit deed ik in het begin nog voor mijzelf. Ik heb op internet een schema gezocht. Ik ben begonnen met 1 minuut hardlopen en 1 minuut wandelen. Dit ben ik gaan uitbouwen, totdat ik 30 minuten hard liep. Ik merkte wel dat ik het alleen lopen en ook de intervallen minder leuk vond. Ik ben toen in contact gekomen met John vd Velde. Hij stelde mij voor om een keer mee te komen trainen bij Enforce in Ulvenhout.

Nadat ik gestart was bij Enforce werd ik steeds gemotiveerder om te gaan hardlopen. Aan de hand van de schema’s die ik doorgestuurd kreeg en persoonlijke begeleiding, liep ik binnen 5 maanden 10 kilometer hard binnen het uur. Door de intervallen die we op dinsdag kregen zijn mijn tijden sneller geworden. Alle vooruitgang zorgt voor extra motivatie. Inmiddels loop ik halve marathons. De groep waar we nu mee hardlopen is een gezellige en gemotiveerde groep. Die elkaar oppept en steunt als het even moeizaam gaat. Mede door de enthousiaste begeleiding gaan onze resultaten omhoog. Iedereen krijgt persoonlijke begeleiding op zijn/haar niveau.

Ik heb inmiddels al een aantal doelen bereikt. Zo heb ik de 10 kilometer binnen 50 minuten gelopen. Heb ik de 20 kilometer van Parijs volbracht. En loop ik inmiddels halve marathons. De volgende stappen die ik wil zetten zijn, een keer de 25 kilometer lopen en na afgelopen zondag is een marathon ook weer ter sprake gekomen.

Ik kan de Enforce programma’s aan iedereen aanbevelen. Op elke niveau liggen uitdagingen die aangegaan kunnen worden samen met de begeleiding van Enforce. Van opstap tot gevorderde lopers.

Groetjes, Rian Bastiaansen

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten