+316 10 62 42 42 [email protected]

Of ik iets over mijn ervaringen wilde schrijven vroeg Jochen, nou bij deze.

In het verleden ben ik zelf wel eerder afgevallen, door wat tegenslagen, ziekte van Pfeiffer, chronisch stresssyndroom (randje burn-out) en diverse omstandigheden weer aangekomen en zwaarder dan ooit.

Zelf halverwege 2017 begonnen om de boel weer op orde te krijgen.

Eén van mijn manieren was ook mijn inspiratie opdoen op instagram en facebook, helaas kreeg ikzelf de slag en vooral de motivatie niet te pakken. Toen kwam ik Jochen tegen op instagram. Eén bericht triggerde mij en toen heb ik contact opgenomen. Sceptisch kan ik zeggen.

Jochen stelde voor om te bellen. Nou dat maakte indruk. Tijdens het telefoongesprek voelde ik mij zelfs een beetje klein worden en dat als Hagenees tegenover die zachte G.
Maar Jochen zei dingen waardoor ik met hem in zee wilde, ook al was het op afstand. Ik zag wel wat beren op de weg, maar door mijn gesprek met Jochen kreeg ik er wel vertrouwen in. Hij vraagt goed door, gaat dieper in op alles en zorgde dat ik een doel voor ogen had. En dat doel stel ik nu ook steeds bij.

Ik heb Jochen de eerste weken vervloekt, ik train thuis en had van alles aangeschaft, ik vond het zo zwaar. Maar de wekelijkse gesprekken hielpen. Jochen is een half jaar mijn coach geweest, ik ben blij met wat ik bereikt heb, maar ik ben er nog niet.
Maar ik heb ondertussen wel een andere mindset, in het begin was het vooral verantwoording afleggen bij Jochen, nu bij mijzelf. En geloof mij, ik ben gek op heerlijk (en soms ook slecht) eten en een drankje, maar heb veel meer besef van wat ik eet en maak bewuste keuzes. Ik een emotie eter??? Ja vroeger.

Ik weet qua voeding nu ook waar ik wel en niet goed op reageer. En eet ik een moment iets wat niet zo goed past maar wat ik wel heel lekker vind dan geniet ik ervan. Ik eet eigenlijk gewoon alles, maar gewoon in balans, en luister en kijk naar mijn lichaam.

20 jaar niet gefietst, heb mijn scooter verkocht en fiets meerdere malen per week. Ook sport ik 4 tot 5 keer per week en als het een paar dagen niet lukt (dat komt weinig voor, want ik wil gewoon dat ik beweeg en plan dit dus ook echt in) dan zorg ik voor een andere soort van beweging. Ik doe dingen die ik eerst niet deed en ga bewegen steeds leuker vinden. Het is een manier van leven geworden.

Daarbij voel ik mij veel lekkerder in mijn vel. Alles is strakker en mijn kleding zit veel lekkerder, heb ook wel wat nieuws moeten kopen. En loop tegenwoordig weer in korte broeken, rokjes en jurkjes, voorheen waren dit wijde shirts en lange broeken. Zelfs met hoge temperaturen. Ik loop nu ook weer relaxed in mijn bikini.

Nu even de cijfertjes: van 86 (+) kg naar 76 kg en van 38% vet naar 31%. En zoals ik al zei ik ben er nog niet, maar blijf doelen stellen, plannen en keuzes maken. En ik bewaar Jochen zijn nummer en blijf hem volgen. Hij heeft nu ook zijn eigen doel en met zo’n mindset weet ik zeker dat hij het gaat redden.

BEDANKT!

Groetjes, Angèle

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten