+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Mijn naam is Angelo Hellmig, 32 jaar. Ik ben in 2015 begonnen als zelfstandig schilder met een droom om een bedrijf op te bouwen met een paar man personeel, wat voor mij toen ook nog enkel een droom leek.

Met volle overgave en energie ging ik aan de slag en zo gedreven als ik altijd ben begon mijn klantenbestand te groeien en gaande weg ook de valkuilen en struggels waar ik tegenaan liep.

Al snel liep ik over in het werk en mijn gezin begon daaronder te lijden. In 2016 kregen mijn vrouw en ik onze eerste kindje en dit bracht zoveel veranderingen met zich mee zowel prive als zakelijk dat ik niet wist hoe dit aan te pakken en dit maar deed door meer en meer uren te werken. Dat was natuurlijk niet de oplossing. Ik raakte totaal de balans kwijt tussen gezin, werken, gezondheid en sporten en ontspanning en het werd veelal werken waarbij het eten iets werd van tussendoor even iets halen en dit meestal vet en ongezond was. Ook het sporten, ik begon als 7 jarige met karate en ben dit gaan uitbreiden met boksen, kickboksen en fitness, was compleet van de baan.

Ik zag gelukkig wel in dat hier verandering in moest komen, want hier werd ik niet gelukkig van en mijn gezin ook niet. Jochen kende ik vanuit de BNI businessclub, ik wist wat hij deed maar met mijn achtergrond in de sportwereld dacht ik het allemaal wel alleen te kunnen maar wist mijn ongezonde patroon niet te doorbreken en daarbij kreeg ik ook nog een schouderblessure.

Op een gegeven moment ben ik in gesprek geraakt met Jochen, Jochen gaf aan mij van die blessure af te kunnen helpen door niet te rusten maar juist te bewegen, maar dan wel op de juiste manier.
Hij wist mij te motiveren en starten in januari 2018. Dit was voor mij een keerpunt, de eye opener of het moment van doorbraak of hoe je het noemen wilt, maar wat ben ik hem hier dankbaar voor! Mijn schouderklachten zijn volledig van de baan en tijdens de sportmomenten kunnen we weer lekker knallen. Met de PT’s momenten gaat Jochen op zoek naar de knelpunten waar ik tegenaan loop zowel zakelijk als prive en helpt hoe hier mee om te gaan.

Het is nu inmiddels juni 2018 en wat heeft hij mij laten groeien zowel persoonlijk, privé als zakelijk.
We stellen doelen op het zakelijke en sportieve vlak waar ik van dacht ze nooit te durven stellen laat staan ze te behalen. En dat behalen doen we zeker want dat ik me gezond en fit voel en er ook zo uitzie is zeker een feit en die paar man personeel zijn er inmiddels 4, mijn schildersbedrijf groeit en bloeit, niet alleen door hard te werken maar vooral meer door slimmer te werken. Maar niet alleen zakelijk ook privé weet ik de balans te behouden en meer tijd met mijn gezin door te brengen en ook echt aanwezig te zijn.

We hebben inmiddels mijn doelen alweer bijgesteld en ik ben er van overtuigd deze te gaan behalen mede dankzij Jochen en Enforce!

Groetjes, Angelo

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten