+316 10 62 42 42 [email protected]

Voorheen nooit gedacht maar nu dan toch echt goed op weg!

Al jaren was ik bezig met mijn gewicht. Ik was niet tevreden over mijn lichaam maar deed hier ondertussen weinig aan omdat ik eigenlijk niet goed wist waar ik moest beginnen. Verschillende diëten heb ik zelf geprobeerd te volgen, ik viel dan een aantal kilo’s af maar stopte er na twee weken vaak weer mee. Ik kreeg het niet voor elkaar om door te zetten. Twee jaar terug ben ik lid geworden van een sportschool maar doordat ik eigenlijk niet goed wist wat het beste voor mij was deed ik maar wat. Hierdoor had ik weinig tot geen resultaat en ging amper meer. Op dat moment ook te onzeker en ongemotiveerd om hierin zelf initiatief te nemen.

Eind 2017 kreeg ik een berichtje van een vriendin van mij, Brenda. Brenda zat toen sinds een tijdje bij Enforce en Michael had aan haar gevraagd of ze niet iemand kende die misschien interesse had.
In eerste instantie dacht ik gelijk: ‘dit is niks voor mij, hier heb ik geen zin in en ik zal het toch wel weer niet vol houden’. Toch had ik een afspraak gemaakt met Michael welke mij al snel overtuigd had. Ik wilde ervoor gaan!

Het eerst wat mij verteld is en wat al die tijd bij gebleven is: ‘stop met stoppen’. Heel makkelijk gezegd maar uiteindelijk wel keiharde waarheid!

Ik begon met volle enthousiasme aan dit voor mij nieuwe avontuur en ik had binnen een week al resultaat. Week twee was gelijk gebleven aan het resultaat van week een, een tegenvaller. Na wat tips was er in week 3 opnieuw weer resultaat. Ik had up’s en down’s, al mijn excuses die ik ook maar ergens voor had bleken zwak. Opgeven was/is gewoon geen optie meer!

In de afgelopen periode heb ik voor mijn gevoel niet ‘gelijnd’ maar ben ik me bewust geworden van mijn voeding. Gezonde voeding zit nu in mijn structuur en ik hoef hier eigenlijk vrijwel niet meer over na te denken. Sporten ben ik echt leuk gaan vinden. Iets wat ik nooit had verwacht maar nu niet meer weg te denken is!

Groetjes, Anne

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten