+316 10 62 42 42 [email protected]

Sporten heeft altijd als een rode lijn door mijn leven gelopen. Bij diverse sportscholen heb ik getraind en allerlei lessen gevolgd. Als de uitdaging minder werd, zakte het enthousiasme en kwamen de excuses om niet meer te gaan.

April 2018 ben ik in 1 week 2x geopereerd, waardoor ik even niets meer mocht en totale rust moest houden. Dat is erg lastig voor mij, rust houden zorgt ervoor dat ik juist onrustig word. Ik heb best een druk leventje, 2 banen, kind, man, hond, vriendinnen en altijd onderweg. Daar geniet ik ook van, maar momenten voor mezelf zijn er niet veel. Dat besef werd groter toen ik even uit de roulatie was.

Op Facebook kwam ik een vriendin tegen die fanatiek aan het touwtje springen was. Ik kende haar vooral springend in de kroeg. Wie had haar zo kunnen temmen dat ze dit is gaan doen? Dat was dus Mandy Glaudemans van Enforce Drechtsteden.

Ik heb haar direct een mail gestuurd om wat meer informatie te krijgen. We konden pas een afspraak maken als ik weer volledig hersteld was. Kort daarna ben ik voor een intake bij Mandy geweest. Alleen al door haar motivatie en krachtige woorden tijdens het gesprek, kon ik niet wachten om te beginnen

Vanaf mei ben ik nu 3x per week aan het trainen. 3 x per week een uurtje voor mezelf, geen telefoon, geen mensen die me nodig hebben. De trainingen zijn altijd buiten, regen, wind, hittegolf, ik ben er altijd. Geen spiegels, geen muziek, geen benauwde zaal met mensen die je in de gaten houden. Dat is voor mij zo veel fijner dan een reguliere sportschool.

Door het trainen met Mandy ben ik niet alleen lichamelijker veel sterker, maar zeker ook mentaal. Ik durf serieus te zeggen dat ik me nog niet eerder zo goed heb gevoeld. Natuurlijk is het soms zwaar en heb ik last van knie, heup of wat dan ook gehad. Dat verdwijnt en wat komt is meer conditie, meer kracht, een sterker lichaam.

De lessen zijn afwisselend en uitdagend en als je denkt; ik ben er, gaat Mandy gewoon weer een stapje verder.

Dat doe ik ook zeker! De volgende 3 maanden komen er aan en daar ben ik zeker bij!

Groetjes, Annet

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten