+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Hoe ik bij Enforce terecht ben gekomen
Ik weet het nog goed, ik zat op Facebook te scrollen en kwam een filmpje tegen van Enforce, daar vertelde iemand over haar ervaring en dat sprak mij wel aan. Ik kon mijzelf inschrijven via de link, en dat heb ik toen ook gedaan met de gedachte ‘ach die bellen mij toch niet’. Maar toch ging die telefoon, of ik naar het live event wilde komen, daar zouden ze mij vertellen over het ‘stop met stoppen’ en het reptielenbrein. Die uitleg en die verhalen spraken mij enorm aan waardoor ik ben gestart met de afvalrace.

Hoe ik mijzelf zag
Dik, lui en onzeker. En sporten kwam in mijn zelfbeeld niet voor. Ik deed ook weinig om mijzelf te veranderen, wel verschillende lijnpogingen gedaan maar dat hield ik niet langer vol dan een paar weken. Gewoon omdat ik niet kon eten wat ik wilde eten, of ik omdat ik geen trek had in het eten dat op het menu stond. En buiten dat, ik vond uit eten gaan heerlijk en samen met vrienden eten enorm gezellig.

Wat heeft Enforce mij gebracht
Enforce heeft mij leren sporten! op een goede en verantwoorde manier. Vroeger kwam sporten niet in mijn woordenboek voor, maar nu staat het er met dikke letters in. Ik ben Enforce en de Master Trainers dankbaar en niet in de laatste plaats mijn Master Trainer Michael. Bij Michael kan ik mijn verhalen kwijt en Michael geeft mij handige tips die ik weer meeneem. Ook geeft hij wel eens huiswerk mee, dan moet ik nadenken over mijn sterke beloftes, zwakke beloftes en criminele beloftes. Het sporten op zich gaat nu goed, en daar ben ik trots op, voorheen had ik hier moeite mee en moest ik mijzelf er wel eens naar toe slepen, met de gedachte ‘pff moet ik alweer sporten’. Dat heb ik soms nog wel eens, maar als ik klaar ben met sporten ben ik weer trots op mijzelf dat ik het toch weer heb gedaan.

Mijn doel
Voor ik begon met sporten bij Enforce had ik niet echt een doel voor ogen. Ja ik wilde het hardlopen weer oppakken, maar zonder doel is dat best moeilijk. Daardoor kon ik niet hardlopen, nou ja dat kon wel, maar ik wilde niet alleen. Michael stelde een doel voor mij op. Jij gaat meedoen aan de Kaaienloop. Hier stond ik direct achter, hier ga ik voor trainen, zo gezegd zo gedaan. ik ben op eigen houtje gaan hardlopen en dit gaat gelukkig goed.

Maar mijn echte doel is het meelopen in de Run for KIKA. Hier doe ik aan mee met een reden, op 1 jarige leeftijd zijn wij er achter gekomen dat mijn neefje Ravi een hersentumor heeft. Ravi en zijn ouders hebben een pittige tijd achter de rug en er komt ook nog een pittige tijd aan. Ravi heeft een chemokuur ondergaan van 1,5 jaar, de tumor is hierdoor kleiner geworden. Maar dit ging niet zo makkelijk, Ravi heeft regelmatig in het ziekenhuis gelegen omdat hij ziek was. Daar zat hij dan keer op keer 72 uur in isolatie, niet altijd makkelijk, de kamertjes in het ziekenhuis zijn klein, er is weinig speelruimte en zo’n klein manneke wil toch graag spelen. Toen Ravi klaar was met zijn chemo waren we enorm opgelucht, eindelijk kon Ravi bijkomen en weer kind worden met meer energie, en dat werd hij ook. Ravi werd weer vrolijk energierijk en hij kreeg weer haar. Ravi was hier ook enorm trots op. Vier maanden later kreeg Ravi weer een scan, en eind van de week kregen we de uitslag, spannend maar wij stonden er positief in, het ging immers goed met het manneke. Tot we de uitslag kregen. De tumor was toch weer een halve centimeter gegroeid, nu moet hij weer die mallemolen in en hij kan niet aan de chemo omdat dit de vorige keer niet heeft geholpen. De dokters denken dat er een cyste in de tumor zit en Ravi zal zo snel als mogelijk worden geopereerd. Dat kan deze week zijn of volgende week.

Na al deze ervaringen met mij neefje ben ik er wel achter gekomen dat onderzoeken naar kinderkanker enorm belangrijk zijn. Daarom wil ik meedoen aan de Run for KIKA en geld ophalen voor dit belangrijke goede doel. Maar ik kan dit niet alleen, daar heb ik jullie hulp bij nodig.

Gratis event
Enforce start binnenkort speciaal voor mij en de mensen die mij willen steunen een event, dit event zal gratis door Enforce worden georganiseerd en jullie zouden mij enorm kunnen helpen met jullie deelname en een kleine donatie voor dit goede doel. Al deze onschuldige kinderen verdienen immers om gewoon kind te zijn, onbekommerd zonder in het ziekenhuis te moeten liggen.

Groetjes, Brenda Hoogesteger

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten