+316 10 62 42 42 [email protected]

Ik ben Chris de Vries, 50 jaar jong, eigenaar van Value Drivers Business Valuators dus van beroep Register Valuator. In het dagelijks leven houd ik me bezig met economische waardebepalingen van ondernemingen bij ruzie en fusie.

Ik heb mijn hele leven veel plezier gehad in sporten maar door de aantrekkende economie en fusie- en overnamemarkt was ik daar twee jaar geleden mee gestopt. Een flinke gewichtstoename was het gevolg, en dat begon me redelijk in de weg te zitten. Op een gegeven moment kwam ik weer tot het besef dat een betere balans tussen fysiek en geest bijdraagt aan succes.

Ik heb Mandy ontmoet via het BNI business netwerk. Haar elevator pitch is pakkend, dat is sowieso al een plezier om naar te luisteren. Toen Mandy mij belde voor een persoonlijke afspraak heeft zij mij het Enforce programma uitgelegd. Haar verhaal over persoonlijke training en coaching sprak me meteen enorm aan. Ik hoefde niet lang na te denken en heb gekozen voor een drie maanden coaching en trainingsprogramma.

Ten opzichte van de andere trainingsprogramma’s in een sportschool zijn de resultaten verbluffend. Ik heb mezelf soms moeten knijpen om te zien of het allemaal wel waar was. En dat alles op een zeer efficiënte en leuke manier.

The numbers:

Met jouw uitgebalanceerde conditie-, kracht- en voedingsprogramma is deze krakende wagen weer een dartele bok geworden. Alles gaat weer een stuk makkelijk. Het zelfbewustzijn over de schoonheid van lichaam en geest is enorm toegenomen.
Dankzij jouw motivatie en inspiratie kom ik met plezier naar de training, en vliegen de kettlebells alsof dat het veertjes zijn van laag naar hoog. Je bent een kanjer en kan je aan eenieder aanbevelen.

Bedankt Mandy voor je geduld, je goede uitleg, en motivatie. Reden te meer om onze samenwerking te verlengen.

Groetjes, Chris

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten