+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Getrouwd, moeder van twee kinderen waarvan 1 sinds een halfjaartje op zichzelf en ik heb een drukke verantwoordelijke hectische fulltime baan in een ziekenhuis.

Ik ben altijd al een fanatieke sporter geweest, ik ben ook met regelmaat in de sportschool te vinden, ik probeer 2 a 3 maal per week te gaan hardlopen en ben op dit moment in training voor de halve marathon in Disney die in september plaats gaat vinden. Ik sport minimaal 6 uur per week en ben uiteraard altijd met voeding bezig, nu zul je wel denken ‘wat heb je dan bij Enforce te zoeken?’.

Sinds 3 jaar is er bij mij een auto-immuunziekte geconstateerd, in mijn geval een schildklier probleem. Deze reageerde zo heftig dat deze tijdelijk met medicatie is platgelegd waardoor ik in een hele korte tijd twaalf kilo ben aangekomen. Mijn lichaam protesteerde aan alle kanten en ik voelde me knap ellendig. Doordat ik sterk vermoeid was werd het sporten een stuk minder en daar werd ik niet blij van, toen er vorig jaar februari ook nog besloten werd om een radioactieve therapie te starten zakte de moed even in mijn schoenen. De bedoeling daarvan was om een kwart van mijn schildklier kapot te maken zodat mijn lichaam het zelf weer zou oppakken, helaas is dit niet helemaal het geval en slik ik nog steeds medicatie waar ik waarschijnlijk niet meer van af kom. Ik was het allemaal een beetje zat en wilde de draad weer oppakken en aan mezelf gaan werken en tot mijn verbazing kwam er op dat moment op Facebook een ‘zomerfit’ bericht voorbij, ik dacht dat ga ik doen en inmiddels ben ik zo’n 6 weken bezig en voel ik mij een stuk energieker veel fitter en zit weer beter in mijn vel. Dank hiervoor Mandy!

Ik ben superblij dat ik de stap heb genomen heb om me aan te melden bij Enforce ondanks dat er niet echt veel kilo’s meer af hoeven zie je toch krachtige resultaten. Door de coachgesprekken met Mandy word ik weer bewust gemaakt van mijn gedrag en voedingspatroon. Ik had de neiging om te weinig te eten en de lekkere dingen te laten staan omdat ik altijd dacht ‘nee daar vliegen de kilo’s van aan’. Ik heb geleerd weer te genieten van voeding en al het mooie om mij heen en als ik er weer even doorheen zat werd ik gemotiveerd door Mandy nog 5,4,3, en daar ging ik weer… Super bedankt daarvoor! Ik sta weer een stuk vrolijker in het leven en strakker in mijn vel!

Groetjes, Christine

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten