+316 10 62 42 42 [email protected]

Ik was al heel lang aan het zoeken naar een manier om mij weer fitter te voelen.

Actief sporten
De laatste jaren best heftige dingen meegemaakt en ik zat al aantal jaren niet lekker in mijn vel. Ik had constant last van pijnlijke spieren, griepverschijnselen en heel vaak migraine.
Beweging had ik wel. Ik fiets naar mijn werk 4x in de week en dat is toch per dag haast 20 km. Toch miste ik het “actief” sporten wat ik altijd heb gedaan.

Toen ik op Facebook Enforce Drechtsteden al een paar keer voorbij zag komen, heb ik op een avond gereageerd. Binnen een kwartier belde Mandy en hebben we een afspraak gemaakt voor een gratis coachgesprek. Dit gesprek was op vrijdag en op maandag mocht ik gelijk mee doen met de groepstrainingen.

Energie
Vanaf 9 april ben ik gestart met het Enforce Fit programma van 90 dagen. Wat heb ik een spierpijn gehad in het begin en nu trouwens nog, maar ik voel mij zoveel fitter en heb veel meer energie gekregen. Het fijnste is dat ik weer energie heb om leuke dingen te ondernemen. Sinds 9 april heb ik ook nog maar twee keer last gehad van migraine. Terwijl ik voorheen soms om de week paar dagen op bed lag. Leuke bijkomstigheid is, dat ik ook nog haast 8 kg ben afgevallen.

Veel goeds
Het voelt gewoon zo goed dat ik nu iets doe om mij beter te voelen, lichamelijk en geestelijk. Ik heb er zelf voor gekozen om dit te gaan doen en ook vol te houden. Bovendien helpt Mandy je iedere keer weer een stapje verder te gaan en om na te denken over wat je doel is en waar je naar toe wil werken. Ik ga dus nog in ieder geval drie maanden door met de training, want het heeft mij tot nu toe veel goeds gebracht.

Groetjes, Daniëlle

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten