+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

De Afvalrace
Alweer een paar weken geleden was de finale van De Afvalrace. Heel de dag was een verrassing en ik was dan ook zeker benieuwd wat mij te wachten stond. Ik houd namelijk niet zo van verrassingen, omdat ik graag alles gepland wil hebben.

We hebben die dag geluncht, kleding uitgekozen, onze haren en make-up laten doen, een foto-shoot (super ongemakkelijk) en daarna hebben we met alle kandidaten wat gegeten. Daarna was het zover: we moesten het podium op om onszelf te laten zien. Ik was heel zenuwachtig en had daarvoor ook met Kevin, Jochen en Sosja een Prosecco’tje op.

Jochen noemde mijn naam en ik moest het podium op. Wat voelde ik me trots. Mijn ogen vielen gelijk op mijn familie en vrienden die mij zo hebben gesteund in deze tijd. Jochen vertelde waarom hij mij had uitgekozen om dit traject te doen en ik was aan het genieten. Deze kans die Jochen (en Enforce) mij heeft gegeven in mijn leven, zal ik nooit vergeten. Ik ben hem hier zo dankbaar voor.

Sterker in mijn schoenen
Het laatste half jaar heeft niet alleen mijn lichaam veranderd (-13kg), maar ook mijzelf als persoon. Ik sta veel sterker in mijn schoenen en durf uitdagingen aan te gaan. Het is doorzetten, het is klote, veel vloeken en veel zweten, maar iedere keer als je op de weegschaal staat is het geweldig. De resultaten die je haalt en hoe je in je vel zit, motiveren je, naast Jochen en mijn medekandidaten, zo veel.

Ik ben gaan genieten van het sporten en de mooie mensen die ik om mij heen heb. De kracht om hiermee door te gaan is ook enorm groot. Ik ga door met sporten en ga het meeste uit mijzelf halen.

Groetjes, Dominique

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten