+316 10 62 42 42 [email protected]

Steef van Enforce Waalwijk vroeg aan mij of ik een stukje kon schrijven met wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik dacht ja dat doe ik wel even. Om te vertellen aan anderen hoe trots ik ben wat ik tot nu toe heb bereikt en waar ik ben begonnen. Maar ik kwam er achter dat het toch moeilijker was om ‘’even’’ een stukje te schrijven over mijzelf.

Ik ben Emmily en ik ben vorig jaar oktober 2018 gestart bij Enforce.
Ik kan de dag nog goed herinneren dat ik een gesprek had met Jochen samen met mijn vriend Jurian. Ik was zo zenuwachtig omdat ik wist dat ik met tranen zou uitvallen. Ik vond dat ik gefaald had. Ik heb eerder PT trainingen gehad maar dan bij een andere sportschool. Ik viel weer helemaal terug in de oude Emmily. Het moment dat de waarheid weer opnieuw boven tafel komt. Hoe onzeker ik was, hoe druk ik mezelf kon maken om wat anderen van mij vinden? Ik was ongelukkig in de zin van hoe ik leefde, dat ik zo weinig vertrouwen in mezelf had. Als ik in de spiegel keek dan werd ik ongelukkig hoe ik eruit zag. Mijn vriend zorgde er wel altijd voor dat ik er weer bovenop kwam. Maar uiteindelijk moet ik het zelf doen.

Jochen heeft mij laten zien dat ik dat kan! Ik ben begonnen met niet meer te zeggen ‘ik heb geen tijd’! PRIORITEIT MAKEN! Als je iets wilt bereiken moet je er ook voor gaan. Dat stemmetje in je hoofd dat zegt je bent een stress eter. Dat ben je helemaal niet het is niet aangeboren het heeft juist er voor gezorgd dat je dat over jezelf zegt. Waarom moet ik mijzelf druk maken om wat anderen van mij vinden? Ik ben zo geboren, ik ben Emmily en mensen moeten mij accepteren hoe ik ben.

Ik ben samen met Steef het traject aangegaan en ik ben enorm veel sterker geworden sinds oktober 2018. Ik ben veel gezonder gaan eten met behulp van de app die Enforce mij heeft gegeven. En nog blijft het soms moeilijk om de lekkere hapjes te laten staan als ik op een feestje ben.

Ik maak mij al veel minder druk om wat anderen van mij vinden. Ik denk nu vaak ‘het ene oor in en het andere weer uit’. Natuurlijk heb ik nog steeds tegenslagen maar ik ga naar Enforce voor een goede coachgesprek met Steef en ik voel mij direct weer veel prettiger. Ik voel mijzelf zekerder worden. Ik durf in de spiegel te kijken zonder te denken ‘oh ik zie er niet uit’. Op mijn werk merk ik ook het verschil. Ik durf mij te laten zien. Ik durf het te zeggen als ik het ergens niet mee eens ben.

Tussen door heb ik ook een tegenslag gehad met betrekking tot mijn linkerbeen/voet en die is nog steeds niet genezen, daar zal ook nog een tijdje overheen gaan maar ik ben wel elke keer naar de sportschool gegaan met de gedachte ‘ik kan niks met mijn linkerbeen/voet maar ik heb ook nog een bovenlichaam dat ik kan trainen’. Dat moment merkte ik pas echt hoeveel doorzettingvermogen ik heb.

Ik ben zeker nog niet klaar met wie ik echt wil zijn. Daarom blijf ik zeker bij Enforce. Even die schop onder mijn kont van kom op Emmily je kan het als het even niet gaat zoals ik het wil. Ik wil graag aan iedereen mee geven, zet jezelf op plaats nummer 1 en ga echt doen wat je wilt doen. Want geen tijd kennen wij niet meer. PRIORITEIT MAKEN!

Groetjes, Emmily

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten