+316 10 62 42 42 [email protected]

Mijn leven is niet altijd goed geweest
16 jaar geleden kwam ik uit een hele moeilijke periode. 3 jaar behoorlijk gemanipuleerd, dingen moeten doen die ik niet wilde doen, ik zal niet in details treden, geen dak boven mijn hoofd en ga zo maar door.

Ik ben gaan knokken op alle vlakken
Leren dealen met die 3 jaar, mijn eigenwaarde langzaam weer opbouwen, beetje bij beetje goed slapen, mijn “verleden” niet de overhand laten spelen in mijn kijk op mensen en reactie op situaties.
Dat is niet altijd gemakkelijk geweest. Gelukkig hebben mijn ouders me 100% gesteund, wat had ik dat nodig op dat moment. Steeds meer ben ik een vechter geworden, mijn verleden heeft me dat geleerd, what doesn’t kill you makes you stronger en zo is het.

In die periode begon ik ook mijn eigen bedrijf, E.S. Design BV, een beletteringsbedrijf. Vanaf het moment dat ik in de belettering werkte voor een werkgever wist ik al dit wil ik ooit zelf gaan doen, dit kan ik beter! Mijn bedrijf werd mijn uitlaatklep die eerste jaren. Dag en nacht was ik aan het werken, misschien ook wel om alles een plekje te kunnen geven. Dat resulteerde in een goed lopend bedrijf.
Inmiddels draait mijn bedrijf alweer 15 jaar en onlangs heb ik de naam veranderd in SignSister BV.

Vorig jaar was mijn energie een beetje op
Ik sportte niet, snoepte veel, had wat overgewicht en zat alleen maar in de molen van zaak en kids.
Ik zat niet lekker in mijn vel. Zakelijk had ik de jaren ervoor wat heftige dingen meegemaakt en dat slokte mijn laatste energie ook nog behoorlijk op.

Toen kwam ik bij een netwerkontbijt Jochen tegen en luisterde naar zijn pitch. Eerlijk gezegd was ik behoorlijk sceptisch op dat moment, in die periode, moe en futloos, uitgedaagd worden om eens goed naar mezelf te kijken, wie ben ik, wie wil ik zijn, waar sta ik voor, krachtige beloftes, etc, etc. Op dat moment zag ik een oude schoolvriendin op FB steeds sterker worden bij Enforce, lichamelijk en geestelijk en dat gaf voor mij de doorslag. Dit wil ik ook voor mezelf!

Ik voel me weer sterk
Ik heb een gesprek met Jochen gehad, mijn doelen met hem besproken en ben aan de slag gegaan met PT, voeding en coaching. Ik kwam er direct achter dat ik te weinig at, binnen een week was mijn energie level top door meer voeding! Bizar vond ik dat op dat moment. Sporten heb ik altijd heerlijk gevonden en doe ik nu 3 tot 4 keer in de week bij Enforce. De coaching is no nonsense, er wordt echt gewerkt, gespiegeld. Ik voel me weer sterk, lichamelijk en mentaal, mijn focus is terug, ik maak concrete plannen en voer die ook uit.

Het hele plaatje klopt. Voeding, coaching en sport. Dat is zo mooi aan Enforce.
En ben je het even kwijt dat is er die stok achter de deur.

Inmiddels ben ik 9 kilo lichter en voel me lichamelijk en metaal sterker dan ooit.
De zaak en prive lopen zoals ik dat wil. Ik ga ervoor!

Groetjes, Erika

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten