+316 10 62 42 42 [email protected]

Keuze
Eén van de beste keuzes tot nu toe. De eerste 5 weken van mijn bij Enforce 180 dagen durende traject zijn achter de rug en ik voel me beter dan ooit. Het op mijn eten letten en de 3 of meer dagen per week sporten deed het ‘m, hierdoor ben ik al 10kg kwijt!

Support
Wat mij heel enorm helpt is niet alleen de hoeveelheid hulp die ik krijg, de wekelijks coaching over eten, het sporten en bewegen en het ondergaan van mentale veranderingen maar ook de support van familie en vooral vrienden.

Schema’s
Aan het begin was ‘op m’n eten letten’ wel even wennen. Door middel van de Food-app kon ik al mijn maaltijden bijhouden. In de eerste week mocht ik eerst mijn aanpak uitproberen om een beetje te wennen en daarna zijn we begonnen met eetschema’s.

De eetschema’s zorgde ervoor dat ik de gehele dag geen honger gevoel zou krijgen maar wel goed en genoeg at. Tot nu toe gaat het nog z’n gangetje, de kilo’s gaan er nog steeds af en we zijn bezig met nieuwe challenges. Zoals de 5km run.

Challenge
Mijn next challenge is nu een 5km te lopen in 30 minuten Of ik het haal? vast wel. Zal er wel voor moeten trainen maar het zal geheid lukken. Mijn motto is dan ook: “We komen er wel, ‘t duurt alleen effe”.

Groet, Gerry

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten