+316 10 62 42 42 [email protected]

Ik heb altijd geleerd van mijn moeder dat ik iets moet doen waar ik blij van word. Ongeacht wat ik verdien, er veel werk in is of wat anderen er van vinden. Daarom besloot ik de fotografieopleiding te gaan doen. Puur omdat ik gelukkig werd van fotograferen. Een passie die ik wilde omzetten in werk.

Door alle onzekerheden over mijn uiterlijk en mijn ondernemerskwaliteiten durfde ik mijzelf niet te laten zien aan de wereld. Ik weet dat ik goed ben in mijn werk, maar durf daar niet voor uit te komen. Zo onzeker over wat mensen over mij zullen denken en hoe alles zal uitpakken in het leven.

Voordat ik aan een traject bij Jochen mocht beginnen moest ik mijzelf van hem bewijzen. Ik moest na ons gesprek 10 potentiële klanten bellen en mezelf verkopen aan de telefoon. Als ik dat had gedaan mocht ik hem terug bellen en dan zou hij mij een voorstel doen voor een traject bij Enforce. Verschrikkelijk eng vond ik dat. Mensen bellen en mijzelf verkopen, hoe dan?? Wat moet ik zeggen? Waarom zouden zij mij willen inhuren? Ik ben toch veel te min voor hen?

Toch heb ik dit gelijk gedaan toen ik thuis kwam. Ik heb gelijk mijn telefoon gepakt en de 10 mensen gebeld die in me opkwamen. Zonder na te denken ben ik gaan bellen. Wanneer ik te lang zou nadenken over mijn tekst was ik bang dat ik al niet meer durfde.

Na 10 mensen gebeld te hebben was ik opgelucht en trots.
Ik had het gewoon gedaan en het ging goed! Niet omdat iedereen mij wilde inhuren, maar omdat ik rustig en duidelijk was aan de telefoon. Mensen vonden het waardevol en leuk dat ik belde. Van de 10 mensen die ik toen heb gebeld is er 1 nu een vaste klant.

Na het behalen van dit doel heb ik samen met Jochen nieuwe doelen opgesteld. 1 daarvan was dat ik fulltime voor mijn eigen onderneming wilde werken. Weg met dat bijbaantje.
Dus zei Jochen dat ik een einddatum moest vastzetten waarop ik ging stoppen met mijn bijbaan. Iets wat mij zo enorm onzeker maakte. Vol spanning hebben we eind september 2019 afgesproken. De datum staat vast dus nu moet ik alleen nog maar vlammen zodat ik vanaf september genoeg heb opgebouwd om fulltime te werken in mijn eigen onderneming.

Om dit doel nog sterker en definitiever te maken heb ik op mijn bijbaantje verteld dat ik ontslag neem vanaf september. Dit zorgde ervoor dat er geen weg meer terug is. Nu moest het gaan gebeuren.

Vanaf het moment dat ik mijn bijbaantje heb opgezegd is er een wereld voor mij opengegaan. Ik leerde van Jochen dat ik moet geloven in wat ik wil bereiken. The Law of Attraction. Wanneer je sterk in iets gelooft wordt het werkelijkheid. Klinkt zo zweverig, iets wat ik totaal niet ben. Maar ik besloot in mezelf te gaan geloven. Er sterk in geloven dat ik vanaf september fulltime in mijn eigen onderneming ga werken.

LIFE IS CRAZY! Vanaf dat moment stroomde de aanvragen in mijn mail. De ene aanvraag naar de ander. Ja, ik moest me elke keer opnieuw bewijzen, en nee niet alle aanvragen zijn tot een klus gekomen. Maar door het vertrouwen in mijzelf ben ik gegroeid in mijn onderneming.

AND GUESS WHAT?! Ik ben op dit moment bezig om zo min mogelijk te werken bij mijn bijbaan, want ik heb het MEGA druk met mijn eigen onderneming, en heb geen tijd meer voor mijn bijbaantje. Wie had dit ooit gedacht?

In de afgelopen 3 maanden is mijn leven zo veranderd op een positieve manier. Door alle negatieve gedachten weg te duwen heb ik een hele nieuwe manier van leven gecreëerd. Wanneer er een negatieve gedachten komt overschrijf ik hem met positieve dingen. Want aan alle mindere dingen zitten zeker positieve dingen. Het kan namelijk altijd erger. Focus op de positieve dingen van elk moment.

Laatst belde ik met Jochen en vertelde ik hem dat ik echt een kutweek had, en mijzelf heel kut voelde. Hij werd boos en zei dat hij niet met mij wil werken als ik zo negatief ben. Dat opende mijn ogen. Want hoeveel geluk heb ik wel niet?
Focussen op positiviteit geeft je een leven vol genieten, dankbaarheid en kansen. En OHHH wat geniet ik van het leven waar ik nu al sta!

Ik ben er nog lang niet, maar wat geniet ik er van! Steeds nieuwe doelen stellen, en mijzelf steeds meer ontwikkelen! Niet alleen in mijn onderneming, ik maak ook stappen in het liefhebben van mijzelf. Het accepteren van wie ik ben en het houden van mijzelf.

Groetjes, Isabella

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten