+316 10 62 42 42 [email protected]

Routine en regelmaat zijn mijn sleutel tot succes.

Moe, futloos, extreem dik en gestrest zo voelde ik mezelf ongeveer 6 maanden geleden. Fulltime werkend op een verzekeringskantoor met deze klachten is geen gelukkige combinatie. Al tijden was ik op zoek naar een oplossing voor mijn toenemende gewicht en het verbeteren van mijn gesteldheid. Doktersbezoeken, sportschool en zelfs diëten, in niets vond ik een oplossing om mijn lichaam weer in de juiste vorm en conditie te krijgen.

Mijn ouders kwamen toen Mandy tegen bij de Makro, zoals zo veel ouders wisten ook mijn ouders dat ik hulp nodig had, ze hebben toen Mandy gevraagd wat ze precies deed. Na een leuk en kort gesprek hebben ze haar visitekaartje aan mij gegeven. Ik heb niet lang na hoeven denken, de volgende dag heb ik contact met Mandy gezocht en niet veel later zaten we samen om tafel.

In het eerste gesprek wist Mandy mij te overtuigen dat ik zelf moest veranderen, dan zou mijn lichaam vanzelf volgen. Voeding, training en wilskracht brachten me zelfvertrouwen en een lichaam dat steeds meer in de juiste vorm en conditie komt. Zelfs de eerder genoemde stress kon ik van me af trainen en ik ging steeds beter om met de situaties waarin stress een grote rol speelden.

Inmiddels ben ik vele kilo’s afgevallen heb ik weer zin in het leven en ga ik geen uitdaging uit de weg. Mandy ben ik heel erg dankbaar voor het feit dat ze me heeft kunnen helpen, motiveren en daar waar nodig was een schop onder mijn kont heeft gegeven.

Nog een aantal weken en dan hoop ik mijn einddoel te behalen. De mensen die mijn voorbeeld al volgen of de mensen dit nog gaan doen wens ik heel veel succes net zoals ik Mandy succes wil wensen met het helpen en ondersteunen van de mensen die net als ik de hulp echt nodig hebben.

Wie weet kom ik nog een keer terug!

Groetjes, Jonita

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten