+316 10 62 42 42 [email protected]

In mei vorig jaar zag ik een Enforce Story voorbij komen op Facebook. Toen ben ik verder gaan speuren wat Enforce allemaal doet. Zo kwam ik op de site terecht en vroeg ik een coachgesprek aan.
Die zelfde dag werd ik gebeld door Bram. Die zou met mij samen in gesprek gaan. Eenmaal op de afgesproken tijd aangekomen bij Enforce, kwam ik als een bang wezeltje bij Jochen aan.

Hij vroeg mij waarom ik bij Enforce wilde starten. Hiermee snapte ik niet wat hij bedoelde omdat ik dacht dat het een ‘normale’ sportschool was (zo goed had ik de site ook weer niet bekeken). Jochen vroeg met een aantal diepzinnige vragen door, en ik brak. Ik was onzeker over mezelf, dacht teveel na over wat anderen van mij vinden, mensen maar pleasen zodat je ze niet kwijt raakt. Al deze dingen hebben mij aan het nadenken gezet, en samen met Jochen kwamen we tot de conclusie dat er echt iets moest gaan veranderen. Niet per se lichamelijk maar wel mentaal. Je word letterlijk met je neus op de feiten gedrukt. Sterker in me schoenen komen te staan was iets wat hoog op mijn lijstje stond. Ik was ver op weg om mezelf te gaan vergeten en een ander op nummer 1 te zetten. Zodat een ander het goed had en mezelf, tja dat kwam ooit nog wel een keer.

Toen ik mijn traningsschema kreeg ben ik er ook meteen mee aan de slag gegaan, ik merkte na een aantal weken en veel gesprekken verder dat ik mentaal sterker in mijn schoenen kwam te staan. Durfde nee te zeggen op het werk en in mijn privé (iets wat ik super lastig vond, bang dat ik iemand kwetste).

Dit mentale gedeelte werd in de loop van de tijd steeds sterker en sterker (af en toe té 😉 ) Maar ook mijn lichaam veranderde in een positieve zin. Letten op je eten tijdens dit traject is en blijft een lastig punt voor mij. Dat krijg het maar niet onder controle maar daar is Steef waarvan ik goede begeleiding krijg.

Ik ben heel blij dat ik deze stap heb durven nemen, het is wel een aardige investering maar als ik kijk waar het mij allemaal al heeft gebracht, vind ik het de moeite waard. Ik durf nu te zeggen dat ik TROTS op mijzelf ben, met wat ik tot nu toe heb bereikt.

Groetjes, Kim

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten