+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Mijn naam is Kimberly, getrouwd, moeder van 2 kids (7 & 10) en al heel mijn leven woonachtig in Waalwijk.

Ik ben sinds een jaar fulltime werkzaam bij van Haren op de online shop als (ass.) teamleider, een druk gezinsleven met een drukke dynamische baan gecombineerd. Mijn volle agenda was een excuus niet weer te gaan sporten terwijl ik wel een uitlaatklep miste en vaak vooral moe was. Ik heb voorheen altijd wel gesport, zo’n beetje alle sportscholen in Waalwijk gehad, maar altijd maar wat aangemodderd zonder enig resultaat te boeken, waardoor ik er telkens weer mee stopte. Ik heb altijd een stukje begeleiding gemist, iemand die je de juiste kant uitstuurt.

Heb altijd wel rugklachten gehad, die uiteindelijk in 2010 geleid hebben tot een dubbele hernia, die met een spoedoperatie verholpen is. Daarna is sporten helemaal op een laag pitje komen staan, uit een gebrek aan durven druk te zetten op de rug, en later vooral gemakzucht en gebrek aan een drive. Ik heb een paar jaar echt helemaal niets gedaan. Uiteindelijk ben ik weer begonnen, om 2 jaar later weer te stoppen. Eigenlijk ben ik dus een jojo sporter met een dito gewicht, wat alleen maar verder opliep en waar ik maar genoegen mee nam, omdat ik het te lastig vond en teveel moeite vond er echt serieus iets aan te doen.

Voeding, en dan vooral het snaaien, is altijd mijn zwakke plek geweest. Ik ben me nooit echt bewust geweest van mijn eetgewoontes. Ik wist natuurlijk wel dat ik niet goed bezig was, te gemakzuchtig, te weinig variatie, te veel ongezond spul en zelden ontbijten. Met 2 kleine kinderen die al ‘dat lust ik niet’ roepen voor ze zelfs maar een hap gegeten hebben was eten koken niet mijn ding, al moet ik zeggen dat sinds ik begonnen ben met mijn voeding bij te houden, ze gewoon zonder enige moeite met me meegaan, al mopperen ze zo af en toe nog steeds wel eens natuurlijk. Nu eten ze hun bordjes netjes leeg.

Via een goede vriendin van mij (Colinda) terecht gekomen bij Enforce Waalwijk. Ik had al eens eerder zitten neuzen op de site, maar zou zelf niet zomaar die stap durven zetten ook daadwerkelijk naar binnen te stappen. Dus achteraf gezien ben ik heel blij dat ze mij die kant uit geschoven heeft.

Vervolgens heb ik een gesprek gehad met Jochen, een goed gesprek, lekker direct en recht door zee, en na wat getwijfel besloten het gewoon te gaan doen. Al had ik misschien stiekem zelf die beslissing al wel genomen op het moment dat die afspraak ingepland was. Ik ben een twijfelaar, teveel overdenken en te vaak in mijn hoofd. Iets waar ik druk mee bezig ben dat af te leren. Tot nog toe geen minuut spijt van gehad! Er is een knop omgegaan in mij, alsof ik echt even wakker moest worden, ik ga dit gewoon doen! Geen smoesjes meer, gewoon doen wat moet gebeuren.

Voeding hou ik nu bij in een super handige app, wat ik erg fijn vind gezien ik zo mijn dag gewoon vooruit kan plannen, dit zorgt bij mij voor een stukje structuur. Ik sport nu 3x per week, als level 1, met Steef als coach. Een relaxte gast die bijstuurt waar nodig, en altijd een leuke training klaar heeft staan met goede muziek en aan het einde van dat uurtje telkens weer een goed gevoel geeft.

Die energie die ik al jaren stiekem echt kwijt was is er gewoon weer. Weer een stuk rust in mijn hoofd door de uitlaatklep voor mijn drukke leven weer gevonden te hebben. Een beter gevoel over mezelf, er meer en meer echt durven staan. We zijn er nog lang niet maar het begin is zeker gemaakt. En dan in de eerste 4 weken gewoon al 5 kilo kwijt zijn, bizar vind ik dat, nu de rest nog, maar dat gaat gewoon lukken!

Groetjes, Kimberly Meysen

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten