+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Mijn naam is Kimberly en ergens eind november vorig jaar heb ik me al eens eerder aan jullie voorgesteld.

Ik was toen net een maand onderweg in het eerste half jaar traject bij Enforce Waalwijk en had binnen 3 weken de eerste 5 kilo er al af. Ondertussen zijn we weer 7 maanden verder en begonnen aan het 2de half jaar traject, en staat de teller inmiddels op min 28 kilo, and counting (down offcourse).

Links en rechts wel wat kleine tegenslagen gehad maar telkens weer hervat. Ergens kort nadat ik het eerste stuk geschreven had ben ik tot de beslissing gekomen om een doel vast te plakken aan het sporten. Voor nu is dat de DRC cup geworden een powerliftwedstrijd begin december. Doodeng om daar straks echt op een podium te moeten gaan staan maar ook dat is weer een drempel waar ik tegen die tijd wel overheen stap. Want dat is vooral wat ik nu steeds meer leer, over kleine onzinnige drempels heen stappen.

Ik dacht altijd te weten wie ik was, maar pas nu kom ik erachter wie ik eigenlijk ben, of beter gezegd wie ik zou moeten zijn. Leren voor mezelf te kiezen, doen wat ik wil in plaats van maar te doen wat ik denk dat anderen van mij verwachten. Want hoe je het ook wend of keert aan het eind van de dag ben jijzelf de enige die met jouzelf door een deur moet kunnen. En dat is een weg met vallen en opstaan en ik heb ook nog steeds momenten dat ik twijfel aan mezelf, al kom ik steeds makkelijker uit mijn hoofd.

Elke stap vooruit is er 1, hoe klein of groot die stappen zijn maakt niet echt uit, als je ze maar blijft zetten! Buiten de support die ik van mijn gezin, familie en goede vrienden krijg, heb ik ook 2 top coaches die mij bijsturen waar nodig, en gezien ik nog steeds best eigenwijs ben en is dat enorm fijn. Zonder hun als stok achter de deur weet ik niet of ik al zover was gekomen.

Ik ben blij dat ik bij Enforce Waalwijk terecht ben gekomen, nog geen minuut spijt gehad! De energie die ik krijg van het sporten, de switch in mijn voedingspatroon en natuurlijk de onmiskenbare fysieke verandering die er in korte tijd is. En dan te bedenken dat ik gewoon pas net begonnen ben eigenlijk!

Er is mij zoveel duidelijk geworden, ik doe dit gewoon voor mezelf, op eigen kracht, iedereen kan dit, als je maar bereid bent ervoor te werken, want voor niks gaat de zon op! de positieve energie, gewoon lekker bezig zijn, niet futloos op de bank hangen na een dag werken maar nog ff lekker een uurtje knallen!

Groetjes, Kimberly

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten