+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Toen ik op Instagram reclame van Enforce voorbij zag komen heb ik deze opgeslagen met de gedachte “daar moet ik een keer naar kijken”.

Tijdens het herstel van mijn voetoperatie heb ik de reclame erbij gezocht en ben gaan Googelen.

Het sprak me direct aan en gezien ik al ruim een jaar aan het vechten was tegen een depressie vond ik dat ik gelijk actie moest ondernemen. Via de Enforce website heb ik een coachgesprek aangevraagd en dacht kijken wat er gebeurd. Mandy Glaudemans was snel. Binnen 5 minuten ging de telefoon over voor een afspraak en dezelfde week zaten we tegenover elkaar aan tafel. Na tekst en uitleg van een super enthousiaste coach was het duidelijk, DIT MOET IK VOOR MEZELF DOEN.

Nu, een paar maanden verder voel ik me veel beter, weg uit dat zwarte gat en weer rust in mijn hoofd. Door de trainingen zie ik mijn lichaam veranderen, voel ik me fitter en energieker. Nog niet één keer heb ik gedacht “vandaag geen zin om te trainen”. De groepstrainingen geven mij energie en we halen elkaar op als het een keer wat minder gaat, de PT zorgt ervoor dat ik gefocust blijft en voor sturing waar nodig.

Dank je Mandy voor het duwtje in de rug, je eeuwige enthousiasme, de trainingen waar ik altijd naar uitkijk, de spierpijn en niet te vergeten de woorden die me gefocust houden.

Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ben op weg. Ik ben zelfverzekerd, vrolijk en trots, ik ga mijn doelen behalen want dat is wie ik ben.

Groetjes, Liesbeth

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten