+316 10 62 42 42 [email protected]

Ik ben een fanatieke hardloper en loop al jaren hard.

Na twee eerdere niet zulke goede voorbereidingen op de marathon, ik had veel last van overbelasting en blessures door een verkeerde manier van trainen (te snel en alleen maar op tempo), ben ik nu bezig met de voorbereiding op mijn derde marathon.

In eerdere pogingen wist ik mijn doelen niet of lastig te behalen. Dan kan je ervoor kiezen om door te blijven sukkelen, te stoppen (de makkelijkste weg) of door te gaan en aanpassingen te maken in de manier waarop.

Ik heb ervoor gekozen om aanpassingen te maken in de manier waarop. Inmiddels train ik nu een half jaar bij Enforce.

Ditmaal wel succesvol door anders te trainen en ook 2 x per week onder deskundige begeleiding aan core stability training te doen, je bestaat immers niet uit alleen maar beenspieren en boven je benen zit meer dan je denkt. Met het aan de slag gaan met de versterking van mijn kern versterk ik nu mijn geheel als hardloper.

Deze nieuwe aanpak en persoonlijke aandacht bij Enforce werpt zijn vruchten af, ik loop inmiddels zonder blessures en heb geen pijntjes meer. Geloof mij, blessurevrij en pijnloos trainen is echt veel beter en leuker. Door de gedoseerde intervallen tijdens de trainingen ben ik ook nog eens sneller geworden.

Mijn doelstelling voor mijn 3e marathon ligt rond de 4 uur en misschien zelfs een beetje er onder.

Groetjes, Mark

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten