+316 10 62 42 42 [email protected]

Sinds mei sport ik bij Mandy bij Enforce Drechtsteden in Dordrecht.

Ik heb haar leren kennen tijdens een netwerk voor ondernemers. Na een aantal keer haar verhaal aangehoord te hebben wist ik dat ik aan de bak moest.

Ik voelde mij al langere tijd niet fit. Daarnaast wilde ik meer bewegen omdat ik hele dagen op (diverse) kantoren achter een bureau zit.

Mijn doel was niet om af te vallen maar om fitter te worden. Maar tijdens de intake bij Mandy werd al snel duidelijk dat ik toch wel wat kilo’s kwijt moest om fit én gezond te worden. Mijn BMI was namelijk wat aan de hoge kant. Net m’n trouwjurk gekocht en dan hoor je dat het doel is om 10kg af te vallen. Als dat maar goed gaat. Jawel, het is goed gekomen. Inderdaad na 3 maanden 10 kilo lichter en een mooie passende trouwjurk.

Nog steeds sport ik bij Mandy want ik heb de smaak te pakken. Lekker trainen in de buitenlucht waarin ik afwisselde oefeningen uitvoer en waarin ik uitgedaagd wordt. Het was de investering meer dan waard.

En nu volhouden (qua hoeveelheid sporten en in gewicht). Ook een uitdaging! 

Groetjes, Marleen

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten