+316 10 62 42 42 [email protected]

Al een tijdje zat ik te dubben wat ik moest doen om nu daadwerkelijk af te vallen en een gezonde levensstijl te creëren. Vele pogingen waren namelijk al gestrand en ik had echt iets nodig om mijzelf dat zetje te geven waardoor ik wel mijn doel kon bereiken.

Mijn vrouw had via facebook een artikel voorbij zien komen van De Afvalrace. In het begin was ik sceptisch omdat ik bang was om mezelf onder ogen te komen om zo tot de kern van mijn probleem te komen. Ik woog op dat moment 124 kilo en was verre van gezond.

Toch en zonder mijn vrouw in te lichten mezelf opgegeven voor een bijeenkomst in Oosterhout bij Enforce. Mijn vrouw had ik bewust niet ingelicht, omdat ik steeds faalde en haar zodoende steeds weer teleurstelde met mijn zoveelste mislukte poging.

Die avond in Oosterhout heeft mijn ogen geopend. Ik werd keihard met mijn neus op de feiten gedrukt en werd enorm enthousiast door de woorden van Eric, Jill en Wendy. Op het eind van de avond kreeg ik te horen wat een dergelijk traject zou kosten en dat je ook geselecteerd kon worden als kandidaat en zo met De Afvalrace mee kon doen.

Ik liet het even bezinken tot ik een telefoontje van Jill kreeg dat ik met nog 4 kandidaten was geselecteerd voor De Afvalrace. Een geschenk wat ik met twee handen heb aangegrepen.

De Afvalrace heeft mij in de zes maanden zoveel gebracht. Ik ben mezelf vooral in het begin goed tegengekomen en dan pas schrik je van het feit hoe je jezelf lichamelijk hebt verwaarloosd. Mijn conditie was dramatisch slecht, maar 1 ding heeft mij overal doorheen gesleept en dat is mijn doorzettingsvermogen. Ik wilde koste wat het kost mijn doel behalen en hierdoor was ik steeds bereid om dat extra stapje of die extra herhalingen te doen.

De trainingen en de workouts vond ik zeer intensief, maar naar mate De Afvalrace vorderde ging het me steeds beter af en kon ik de lat steeds iets hoger leggen. De Enforce Master Trainers begeleiden je erg goed en letten er hierbij op of je alles correct uitvoert om zo blessures te voorkomen.

Ik ben nu in totaal 20 kilo lichter, voel me veel zelfverzekerder, energieker, fitter en ben weer de man/papa die ik graag wilde zijn. Namelijk dat ik nu van alles kan doen met mijn kinderen en vrouw zonder dat je lichamelijke ongemakken hebt. Ik ben ook veel minder ziek of futloos.

Het heeft me dus enorm veel voordelen gebracht. Het kost wat om het te behalen, maar je krijgt er zoveel moois voor terug. Mijn levensstijl heb ik nu zo kunnen veranderen dat ik het heb aangedurfd mijn traject zelf voort te zetten op een sportschool. Ik ga de oefeningen die ik heb meegekregen vanuit Enforce nu toepassen en blijf trouw 4 keer in de week sporten.

Ben jij geïnspireerd door mijn verhaal en ben je niet tevreden met jezelf als je in de spiegel kijkt, pak dan net als mij de handschoen op en ga doen wat je moet doen om resultaat te boeken. Zoek bij jezelf de interne motivatie om te stoppen met stoppen en ga er 100% voor dan gaat het jou ook lukken.

Enforce en De Afvalrace kunnen jou daar uitstekend bij helpen!

Martijn van Bijsterveldt

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten