+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Lieve trotse coach Mandy,

Je weet ik ben al 3/4 jaar bij jou aan het trainen. Ik plan er ieder geval nog 3 maanden aan vast. Ik voel me zo goed bij jouw trainingen. Wat ik mooi vind aan je is dat jij ook telkens weer jezelf wilt verbeteren in je vak.

Maar je blijft Mandy… de krachtige motiverende en altijd gekke coach.

Wat ik van jou heb geleerd is het vinden van balans, iets wat ik nog steeds moeilijk vind.
Zeker als je zo grenzeloos bent als ik. Ik heb geleerd dat ik mijn levensstijl kan aanpassen en ook mijn denkproces(sen).

Het was een zware klus maar door 3 keer in de week na mijn werk te trainen en de motiverende energie die jij brengt en een luisterend oor, knallen we door tot het nieuwe jaar! Samen met de andere gemotiveerde vrouwen die bij jou trainen.

Ik wil mijn doel bereiken en dat is nog meer spierkracht en nog ietsiepietsie minder vet.

Sommigen zeggen ‘je bent goed zo….’. Ik ken nu mijn grens dus ik sla niet door. Ik wil gewoon 1 keer in mijn leven mezelf blijven met een innerlijk meer rustig persoon door blij te zijn met mijn lichaam.

EN IK HEB GEEN LICHAMELIJKE PIJN MEER! Dat was voor mij het belangrijkste, Yeah!!

In combinatie met yoga bij lieve Suzan van mindfulcentrum Dordrecht ben ik in de bloei van mijn leven! Ik zal altijd aan mezelf blijven werken, met als doel in balans blijven.

Het is nooit goed genoeg, maar perfectie bestaat niet.

Ik ben blij…. met mezelf….eindelijk!

Dankjewel lieve coach Mandy.

Groetjes, Mascha

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten