+316 10 62 42 42 [email protected]

Hoe het allemaal begon.

Ik weet het nog goed, ik was verslaafd aan lekkere dingen eten (maar dan vooral vette dingen). Op dat moment kon het me niet veel schelen hoe ik eruit zag. Maar op een gegeven moment ga je toch denken ‘Waarom doe ik dit eigenlijk? Word ik er wel gelukkig van?’.

Deze denkwijze was dus een grote fout in mijn leven. Ik ben mezelf anders gaan zien in de spiegel , ik zag mezelf als een dik klein meisje.

Iedere dag voor die spiegel staan en denken dat je dik bent en niet op de wereld mag zijn.
Op dat moment realiseerde ik me dat ik niet meer dat dikke meisje wilde zijn.

Ik ben toen hulp gaan zoeken bij Remco Jonkers. Hij heeft mij de kans gegeven om mezelf te kunnen veranderen.

Ik ben meteen flink aan de slag gegaan.
Heel veel gaan sporten en mijn voeding en drank aangepast. Ik heb hier heel veel voor moeten laten staan. Hierdoor ben ik 15 kilo afgevallen. Ik voel me nu beter dan ooit.
Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en ik zit nu lekker in mijn vel, en dat is heel belangrijk.

Remco is een uitstekende personal trainer, zonder hem had ik dit nooit kunnen waar maken.
Hij heeft mij heel erg goed geholpen door samen met mij naar mijn voeding te kijken, trainingsschema’s te maken en heeft me veel moed ingepraat. De trainingen waren heel vaak best zwaar maar altijd leuk en gezellig!

Groetjes, Naomi

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten