+316 10 62 42 42 [email protected]

Begin januari 2019 was het weer zo ver. Dit keer ga ik er écht werk van maken, minimaal 10KG moest er vanaf. Ik sportte al een tijdje maar kreeg geen resultaat. Ik bleef hangen op mijn gewicht en ik liet mij verleiden tot te veel lekkere hapjes en snacks. Het hield mij enorm bezig dat het me niet lukte om de kilo’s kwijt te raken. Dit terwijl ik het eerder al eens gedaan had. Maar omdat ik terug viel in mijn oude patroon was ik slechter af dan dat ik begonnen was.

Dit keer ging ik het anders doen. Ik ging met Collin om de tafel zitten om een plan op te zetten hoe ik mijn kilo’s kwijt kon raken. Eerst wilde hij weten waarom het zo belangrijk voor mij was. Ik kwam erachter dat dit niet helemaal duidelijk voor me was. Het klinkt misschien gek, maar zo ver had ik nog niet gekeken. Eerst moest ik mijn commitment helder maken; Op de bruiloft van mijn dochter, in mei, wilde ik 65 kilo wegen.

Na dit op papier gezet te hebben besloot ik er voor te gaan. Een traject van drie maanden 3 x in de week sporten en coaching. De trainingen waren een combinatie tussen groepstrainingen en personal training. Het was pittig en soms best zwaar. Maar gaandeweg begon ik het trainen leuk te vinden en werd het ook makkelijker met voeding. Het bleef lastig als anderen op een verjaardag toastjes naar binnen aan het werken waren maar voor mij was duidelijk waarvoor ik ze liet staan.

Als ik nu zie wat ik ermee bereikt heb ben ik super blij dat ik er aan begonnen ben. Ik heb mijn doel in mei behaald, van 78 kilo naar 65. Ik ben er super blij mee en toch ook best wel trots mijzelf.

Ik heb besloten om te blijven trainen zodat ik ervoor zorg dat ik op gewicht blijf en steeds fitter en vitaler wordt.

Collin, ik wil je graag bedanken voor je coaching. Mede dankzij jou aanmoediging heb ik mijn commitment gehaald.

Groetjes, Petra

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten