+316 10 62 42 42 [email protected]

Zo’n 90 dagen geleden ben ik begonnen met het Enforce Pro programma. Het ging er mij niet zo zeer om om af te vallen. Ik was vooral veel moe, had weinig energie en een matige conditie. Sporten deed ik niet meer en het werd dus tijd om er iets aan te doen.

Begin 2018 had ik me voorgenomen om dit jaar meer aan ‘mezelf’ te werken op het gebied van mijn algemene gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Op zoek naar een goede balans tussen ondernemen en het thuisfront. Door mijn lage energiestand en matige conditie ontbrak ook de focus die ik zo hard nodig heb om te kunnen ondernemen. Via via ben ik bij Remco van Enforce gekomen en we zijn samen aan de slag gegaan. Het belangrijkste bij de start was het vaststellen van concrete doelstellingen. Wat mij erg aansprak, want alle projecten die ik start met mijn klanten beginnen ook met het vaststellen van concrete doelen. Betreft werkwijze zijn er dus veel raakvlakken: Starten vanuit concrete doelstellingen, ambitie en vervolgens…. Focus!

Ik ben meteen begonnen met twee keer in de week personal training (sporten) en 1-op-1 coachgesprekken waar zowel zakelijke als privé onderwerpen werden besproken. Dat was zeker intensief en zwaar aangezien ik niet aan sport deed. En soms ook confronterend. Maar gaandeweg merkte ik verandering, transformatie. Mijn conditie ging vooruit, ik viel af, ik had heel veel energie en de focus kwam langzaam terug. Ook mijn omgeving merkte dat (en nog steeds). Ook op zakelijk vlak maakte ik (en nog steeds) grote stappen.

We zijn ook aan de slag gegaan met het bijhouden van voeding en al snel kwam ik er achter dat voeding een hele belangrijke factor is. In mijn geval at ik te weinig op een dag, ik kreeg té weinig calorieën binnen! Te weinig brandstof in feite. Dit was een van de redenen dat ik vaak moe was en weinig energie had. Meer eten dus, maar nog steeds wel bewust zijn van wat je eet (vetten, koolhydraten en eiwitten).

In 90 dagen heb ik grote stappen gemaakt, zowel zakelijk als privé, fysiek en mentaal, door structureel en minimaal 2x per week te sporten en door de inzichten en handreikingen die ik tijdens het traject heb gekregen. Een ding is duidelijk: er is maar één iemand die iets kan doen om je te veranderen en dat ben je zelf. Dat wist ik natuurlijk al wel, maar het ontbrak aan: ACTIE. Dit is vaak het geval.

Zonder heldere doelstellingen, geen resultaat. Focus je op het proces, dan komt het resultaat steeds meer in zicht.

Go Next Level!

Groetjes, Ramon

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten