+316 10 62 42 42 [email protected]

Vorig jaar besloot ik om meer uit het leven te halen en begon ik met het maken van een lijst met dingen die ik wilde doen. Terwijl de lijst gestaag groeide raakte ik gefrustreerd over mijn gebrek aan uitvoering. Waarom ben ik niet in staat om efficiënt en doelgericht met mijn vrije tijd om te gaan zoals ik dat op mijn werk wel doe?

Een van de punten op mijn lijst was meer sporten en in het bijzonder nieuwe sporten uitproberen. Een van de sporten die ik altijd al eens had willen proberen is schermen. Schermen werd al snel mijn favoriete sport en ik haalde het maximale uit die ene avond in de week.
Hier leerde ik coach Collin kennen en al snel hadden we het over meer dan alleen schermen.

Collin vertelde mij dat hij niet alleen schermcoach is maar ook persoonlijke coach bij Enforce en nodigde mij uit om een masterclass van Enforce bij te wonen.
Diezelfde avond heb ik besloten om met Collin in zee te gaan. Hij eiste van mij mijn volledige inzet en beloofde van zijn kant om de beste coach te zijn die ik nodig heb.

Inmiddels heb ik mijn coaching verlengd omdat ik blij ben met het behaalde resultaat maar tegelijkertijd niet meer tevreden met de eerdere doelstellingen, daar zit meer potentie in. Ik heb voor mezelf mijn grenzen verlegt omdat er nog meer uit mezelf te halen is.

De mentale coaching is voor mij het meest waardevolle in het programma dat ook nog een persoonlijke fitnessles en twee groepstrainingen omvat.

Het gaat tijdens de coaching niet om het aanleren van kunstjes of het aanhoren wat een ander vindt dat je zou moeten doen. Het gaat om het analyseren van je gedrag en patronen. Soms kom ik tot de conclusie dat bepaalde vastgeroeste patronen mij weerhouden van hetgeen dat ik wil.
Het helpt dan enorm om een coach te hebben die mij vanuit een ander perspectief kritische vragen stelt zodat ik zelf beter tot de kern van de zaak kom zodat ik mijn patronen kan doorbreken en weet wie ik moet zijn om mijn zaken op orde te stellen en daadwerkelijk meer uit het leven te halen.

Ik ben enorm tevreden en kan het iedereen aanraden eens kritisch naar zichzelf te kijken met behulp van een coach.

Groetjes, Ronald

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten