+316 10 62 42 42 [email protected]

Even voorstellen.. ik ben Sanne, 26 jaar jong en werkzaam als leerkracht basisonderwijs wat ik me veel plezier doe!

Al van jongs af aan ben ik bezig met mijn gewicht en voeding: ik had totaal geen balans.
Ik hopte van de ene sportschool naar de andere, waar ik vervolgens steeds de sportschool aan het sponsoren was. Kortom; ik kwam tot het ‘wijze’ besluit geen abonnement meer af te sluiten.

Ook ben ik de afgelopen jaren bij verschillende diëtisten en voedingsconsulenten geweest. Achteraf gezien was ik hier toen nog te jong voor: ik was een puber en ook ik vond die frikandellen broodjes en energie drankjes lekker! De periode dat ik op de middelbare school zat, heb ik dan ook het zwaarst ooit gewogen. Gelukkig is daar 10 kilo van af! Hier ben ik dan ook een beetje overheen gegroeid en ik heb wat meer balans in mijn voedingspatroon gebracht.

Echter…de laatste paar jaar had ik het gevoel dat ik weer een beetje stil stond: ik heb een leuk huis, een leuke baan en leuke vrienden, maar er kwam niks nieuws meer. Ook had ik mijn passie voor (kick)boksen ontdekt. Dit heb ik een tijdje gedaan, maar ook weer niet doorgezet helaas.

Ik miste het sporten en ben er achter gekomen dat ik toch iemand nodig heb om mij wat begeleiding en coaching te geven. Maar nog belangrijker: iemand die mij motiveert!

Ik kwam Enforce via De Afvalrace tegen in september en werd door Jochen uitgenodigd om eens langs te komen. Eigenlijk ben ik die inspirerende avond meteen enthousiast geworden en Jochen vroeg mij of het mij wat leek om het 90 dagen programma te gaan volgen.
Ik heb hier even over nagedacht en toegezegd. We hebben mijn leefstijl in kaart gebracht en aan de hand hier van doelen opgesteld en een plan gemaakt.

Vanaf toen ging ik mijn voeding bijhouden om meer inzicht te krijgen en trainen volgens een trainingsschema. Ik heb wekelijks contact met mijn coach Steef, die me blijft motiveren en uitdagen.

Tot op de dag van vandaag kom ik vier keer in de week met plezier sporten, vooral de bokslessen zijn erg leuk en intensief! Bovendien krijg je er erg veel energie voor terug!
Ook heb ik meer inzicht gekregen in mijn voeding en ik heb nu meer balans! Maar ik vind het nog steeds belangrijk om van lekker eten te genieten, en dat kan gewoon, met mate! 😉

Het belangrijkste wat ik tot nu toe heb geleerd, is dat het getal op de weegschaal ook echt maar een getal is. Dat getal verandert namelijk niet zo drastisch bij mij, en dat gaf demotivatie en was frustrerend! Ik kreeg de tip om foto’s te gaan maken en de centimeters bij te gaan houden. Dat doe ik nu een aantal weken, en ja hoor, ik heb wel degelijk resultaat!!

Groetjes, Sanne

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten