+316 10 62 42 42 [email protected]

Wanneer ik die voor- en nafoto’s van anderen zag geloofde ik het nooit.
‘Dat is vast iemand anders op de nafoto, dat is een zus, het is gefotoshopt’ waren dan mijn gedachten,

Maar zal ik jullie eens wat vertellen … nu ben ik zo’n succesverhaal !!!!!!
Ik zeg je nu eerlijk, het kan, het kan, het kan!

Ik ben zo blij en gelukkig. Ik ben fit en vol zelfvertrouwen. En dat al na 4 maanden.
Ik ren nu achter mijn kinderen aan, laatst was ik een uurtje aan het hinkelen met mijn zoontje in de regen. Het kan allemaal want ik barst van de energie.

Ik was nooit een ochtendmens, verschrikkelijk vond ik het om op te staan.
Ook geen middagmens. Altijd moe en op de avond hield ik het ook nooit lang vol.
Ik was enorm onzeker en at vaak uit troost. In dat alles is nu verandering gekomen!

Ik zal wat over mezelf vertellen, hoe ik was en hoe ik ben geworden wie ik nu ben!

Ik was als klein meisje altijd super vrolijk en energiek, enorm verlegen, wilde alleen maar leren en wilde overal de beste in zijn.

Ik werd enorm veel gepest!
De andere kinderen vonden mijn haren te dik, zeiden dat ik er met mijn wipneus uitzag als een varken en dat mijn lippen te dik waren (hoe ironisch is het dan dat tegenwoordig iedereen dik haar en dik lippen wil).

Als gevolg deed ik altijd mijn hand voor mijn neus, praatte ik zachtjes en droeg mijn haren in een staart. Ik werd zigeuner genoemd, een spook met losse haren.

Ik haalde op school vrijwel altijd tienen, maar ging door het pesten expres een 1 als cijfer halen om er dan misschien toch bij te mogen horen. Dat werkte niet, ik werd alsnog uitgelachen omdat ik ‘dom’ zou zijn.

Jaren later ben ik na jarenlange depressies (in die tijd kwam daar tot overmaat van ramp ook nog eens seksueel misbruik bij) behoorlijk los gegaan.

In de gabbertijd voelde ik me even gelukkig. Ik kon goed dansen. Ik had mijn haren opgeschoren en droeg thuis gewoon mijn haren los (mijn haren waren dik genoeg om mijn kaal geschoren hoofd te verbloemen). Tja … en naar de Energiehal met een snoepje! Ik hoorde er eindelijk even bij.

Maar de depressies bleven, die werden zelfs erger.
Vele ongezonde relaties gehad, vaak hadden ze een verslaving, gingen ze continue vreemd of was er sprake van psychisch geweld. Ik raakte eraan gewend dat mensen over mij heen liepen, dingen zeiden waarmee ik ook geestelijk werd mishandeld.

Maar nu komt het goede nieuws!
Afgelopen december zag ik een levensgrote Rick Berkhout afgebeeld op een poster met de vraag: Wanneer ga jij nou eens echt doen wat je moet doen, afvallen dus, doelen stellen en geen excuses meer?

Ik werkte destijds ook bij David Lloyd en sportte daar volop. Maar ik bleef die dikke buik houden, bleef moe en hongerig. Ik heb mijzelf toen ingeschreven en werd korte tijd daarna geappt. Ik gaf aan dat ik wel interesse had, maar geen oppas en het dus lastig was om af te spreken. Mitchel Bakker confronteerde mij met de brutaal eerlijke vraag of ik het wel echt wilde en dat ik moest ophouden met het bedenken van smoesjes. Wow dacht ik toen. Eindelijk iemand die streng, maar ook oprecht en eerlijk is. En dat was wat ik echt nodig had. Ik ben toen bij Enforce gaan trainen met mastertrainer Mitchell Bakker.

We hebben samen doelen gesteld zoals het realiseren van een fit, krachtig en gespierd lichaam, het krijgen van zelfvertrouwen, het leren aan te geven van grenzen en hoe te focussen. Allemaal zaken die voor mij voordien moeilijk waren. Vooral geen zorgen meer te hoeven maken over wat andere mensen over mij zeggen of denken. Dat gebeurde immers al heel mijn leven en daar ging ik aan onderdoor.

Nou, ik kan je met de hand op mijn hart zeggen … het is allemaal gelukt!
Ik heb alle doelen gehaald en ben immens veranderd. Het lijkt of ik nu 24 uur high ben … high on life! Ik heb super veel energie! Simpelweg door keihard te trainen, goede gespreken te hebben en een food dagboek bij te houden onder begeleiding van Mitchell.

Wat ik jaren met therapie, cursussen en zelfhulpboeken heb geprobeerd om maar een beetje gelukkig te worden, van mijn negatief zelfbeeld af te komen (ik vond mezelf lelijk, dik, dom en niks waard) en niet lukte, lukte in amper 4 maanden tijd wel met Mitchell.
Mitchell is een echte professional, eerlijk en direct. Veel jonger dan dat ikzelf ben maar volgens mij met een oude ziel want hij begrijpt alles. Hij weet precies wat te zeggen of te doen om mij goed te laten voelen en aan het werk te zetten.

Ik raakte in die periode mijn baan kwijt en er waren vrienden die mijn vertrouwen nog meer beschadigde dan dat het al was. Mitchell liet me echter inzien en hard werken, waardoor mijn mindset veranderde.

Ik was echt zwaar ongelukkig met mezelf en met mijn leven en ik wil jullie met mijn verhaal laten zien dat echt iedereen kan veranderen. Ik raad jullie allemaal aan om je bij Enforce aan te melden. Ga daar aan de slag met een personal trainer! Dat zijn namelijk geen gewone personal trainers maar mastertrainers. Deze kanjers zetten heel je leven in positieve zin op zijn kop, breken je oude niet werkende levenspatronen af. Zowel geestelijk als lichamelijk en je wordt ook nog eens ontzettend sterk.

Ook Rick Berkhout is een kanjer van een trainer, het hele team van Enforce is geweldig. Ik overdrijf niet en meen het uit de grond van mijn hart wanneer ik zeg dat Enforce je kan helpen om weer gelukkig en gezond te worden. Zij zijn de beste investering op dit gebied en die kans zou iedereen die kiest voor een gelukkig, fit en gezond leven moeten aangrijpen.

Michel Bakker, enorm bedankt! Je hebt weer mij gelukkig, fit en energiek gemaakt.
Ik lach nu weer met een echte lach. De ochtenden vind ik nu geweldig, ik sta om 6 uur in de morgen al te dansen met mijn zoontje! Dank je wel voor je steun, geloof en kracht in mij, ik ga je echt missen want het programma duurt nog maar een maand. Je bent super als mens en als personal trainer.

Dit succesverhaal is op waarheid gebaseerd en is ook nog eens mijn eigen verhaal!
Hoe geweldig is dat!

Groetjes, Sjarifah

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten