+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Nu ik na 14 weken bij Enforce bijna 15kg kwijt ben is het wederom bewezen…. “Het zit allemaal tussen je oren” en de knop is om!

Natuurlijk wist ik al lang dat ik voor mijn lengte te zwaar was, ik deed weinig aan sport, ging met honger boodschappen doen, maakte geen tijd voor mezelf en had 128 smoezen waarom ik echt niet aan een fitter leven kon beginnen. Dat gaat heel lang goed tot de wake up call komt. Mocht jij deze ook krijgen neem dan wel op, want er zijn ook weer net zoveel smoezen om geen gehoor aan de wake up call te geven.

Mijn wake up call kwam in december 2018. Op dat moment zat ik fulltime 14 maanden in Duitsland voor mijn werk en pendelde elk weekend naar Rotterdam waar ik ook een heel huishouden had. Ik had een laag energieniveau (gek he?) en na tig onderzoeken bleek mijn te hoge leverwaarde maar één oorzaak te hebben. Ja, mijn leverarts verwoorde het nog lief “ Je bent een typisch Rubensmodelletje Steffi, een paar kilootjes eraf en een beetje bewegen, gewoon iets doen waarbij je een druppeltje zweet laat en ik beloof je dat je lever weer helemaal naar behoren zal werken”. Moet er eerst een dokter zeggen dat je af moet vallen terwijl je dit al lang weet? Nou blijkbaar, zucht….OK dan en nu?

Ik kom naar huis en voor ik het weet zit ik met mijn zoon Rick dezelfde avond nog bij een Enforce live event bij David Lloyd Blijdorp in Rotterdam. Door eerlijk naar jezelf te zijn en de vragen te beantwoorden tijdens het live event is er geen weg meer terug. Als je echt wilt veranderen moet je iets DOEN!

Een grappige bijkomstigheid, Rick mijn zoon is bevriend met Rick en Mitchel van Enforce. Ik heb dus 3 stokken achter de deur en smoezen verzinnen kan dus niet meer!

Het belangrijkste was, dat ik toen besloot om beter voor mezelf te zorgen. Afvallen is hierbij mooi meegenomen maar ik wilde als mens groeien en fitter en sterker worden. Ik kies bewust om het Enforce pad in te slaan met Rick en Mitchel.

We gaan ervoor, 30kg ga ik tijdens onze reis kwijtraken (inmiddels zit ik op 50% doel behaald) en ik krijg er bakken met energie, wilskracht, uithoudingsvermogen nieuwe dromen, nieuwe vrienden en mezelf ervoor terug.

Ik kies ook bewust voor de start in de winter, bootcamps zijn buiten in de sneeuw en in de storm. Juist op zulke momenten kijk je later met trots op terug. Binnen tijdens je personal training leer je hoe je moet bewegen en leer je je grenzen te verleggen en buiten ga je ervoor. In een klein team onder begeleiding van Mitchel waarin iedereen zwakke momenten kent, maar waar je samen sterker uitkomt. Je creëert een band bent trots op elkaar en motiveert elkaar, omdat we alleemaal mensen zijn en allemaal hetzelfde doel hebben. Ik ga door tot november en houd jullie op de hoogte van mijn reis.

Groetjes, Steffi #hetzitallemaaltussenjeoren

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten