+316 10 62 42 42 [email protected]

Ik ben een druk bijtje, kan geen nee zeggen en loop mezelf geregeld voorbij.
Ieder jaar een kilo erbij, iedere maandag weer op dieet, me futloos voelen en steeds minder ondernemen dat was een spiraal waar ik in zat. ’s Avonds lui en energieloos op de bank, facebook lezen en tv kijken was mijn avondactiviteit.

Op facebook werd mijn aandacht al geruime tijd getrokken door een bekende die meedeed aan De Afvalrace. Ik volgende zijn verhalen trouw. Wat een resultaten werden er geboekt zeg, jaloers was ik.

Op een avond kwam de vraag van mijn dochter of ik aan een ouder kind toernooi wilde meedoen. Nee zei ik, dat kan mama niet.

Het keerpunt
Dit was voor mij het keerpunt. Ik wilde dit niet meer, mijn mindset moest drastisch veranderen.
Ik heb contact gezocht met enforce en binnen een week had ik een afspraak met Eric.

Ik werd serieus met 2 benen op de grond gezegd.

– Waarom zou ik niet 3x per week, of meer kunnen sporten. Als IK dat wil kan dat.
– Waarom zou ik niet kunnen sporten door mijn ziekte (waar ik overigens weinig last van heb, maar me wel achter verschuil)
– Die negatieve spiraal moet ik zelf doorbreken niet wachten op iets wat nooit gaat komen.
– Dat reptielenbrein, vergeet ik nooit meer

Ik heb die avond meteen JA gezegd en vol energie ging ik naar huis. IK ging dit doen, ik ging aan mezelf werken.

Ik ben gestart met 2x per week groepsles en 1x per week personal training met daaraan een gesprek gekoppeld met Michael. De eerste proefles vergeet ik nooit meer. Ik trainde mee met een groep die reeds 3 maanden onderweg was. Na een rondje om het 16 meter gebied kwam ik total loss aan, de oefeningen waren “hel”. Maar wat ik als heel bijzonder heb ervaren is de verbondenheid die ik voelde. Iedereen stimuleert elkaar, is er voor elkaar. We helpen elkaar er doorheen. Dit gaf me een enorme boost. Als hun dit konden dan zou het mij ook lukken.

Waar sta ik nu
Ik ben nu 5 maanden onderweg en wat heb ik veel geleerd en bereikt.
Met Michael de start gemaakt en wat is dat confronterend geweest, maar zo verhelderend.
Ik had, en nog wel een beetje, een laag zelfbeeld en vond mezelf niet belangrijk.

Maar kijk mij nu staan na 5 maanden;
– Ik ben 13 kilo kwijt
– Ik voel me energiek, fit, gelukkig, weer vrouwelijk
– Ik begin complimenten te waarderen en aan te nemen
– Ik ben met de kinderen gaan sporten, ik fiets en wandel weer volop. Tijdens de vakantie zelfs met het gehele gezin iedere dag een sportactiviteit gedaan.
– Ik kan inmiddels 2x een rondje om het voetbalveld rennen. (bedankt Robin!)
– Ik vind sporten inmiddels prettig en het voelt als natuurlijk

De toekomst
Of ik er ben, zeker niet.
De support en ondersteuning heb ik nog hard nodig.
Mijn doelen zijn vooral lange termijn doelen en er komen doelen bij. Wat positief is.
Ik wil toch echt nog wat kilo’s kwijt en ik zou graag aan zoiets als de victoria run mee willen kunnen doen. Iets wat zo uit mijn comfortzone is.

In oktober loopt mijn half jaar contract af, maar ik weet nu al dat ik doorga.

Groetjes, Thessa

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten