+316 10 62 42 42 [email protected]

In december 2017 ontmoette ik Jochen voor de eerste keer. Ik raakte met hem in gesprek over mijn dochter. Mijn dochter hield niet van sporten en zat niet lekker in haar vel. Ik kreeg mijn dochter niet in beweging, terwijl ik ervan overtuigd was dat, dat haar zou helpen.

Na haar eerste gesprek met Jochen wilde ze zich graag aanmelden en begon haar succesverhaal. Romee is zo sterk geworden, fysiek en mentaal dat ze 3 september gaat starten bij defensie, als medisch korporaal.

Tegelijkertijd ging het met mij ook niet zo lekker. Was herstellende van een zware blessure, wat volgens de fysiotherapeut één jaar zou gaan duren. Ik kon niet fietsen, terwijl dat mijn uitlaatklep was. Mijn dochter adviseerde mij, om ook eens met Jochen in gesprek te gaan.
Ik heb de stap gezet en dat heeft mij veel meer gebracht dan wat ik had verwacht. Ik dacht het namelijk allemaal al wel te weten. Deed al jaren aan duursport, wist (dacht ik) heel veel van gezonde voeding en krachttraining, Ja….dat was niet echt mijn ding…..

In Januari 2018 ben ik bij Jochen gestart. Mijn doelen waren:

– Sterker worden
– Leren over krachttraining in combinatie met duursport
– Weer kunnen fietsen
– Herstellen van mijn schouderblessure

Al deze doelen zijn behaald, maar ik ben nog lang niet klaar. Krachttraining ben ik echt leuk gaan vinden. We trainen in kleine groepen en 1x per week heb ik een PT > 1 op 1 training. Ik leer elke dag, omdat Jochen vooral heel goed stil staat bij de techniek om geen blessures op te lopen.

Binnen de PT staan we stil bij mijn persoonlijke leerdoelen en trainingsdoelen. Ik ben FYSIEK en MENTAAL veel sterker geworden:

– Kan veel beter begrenzen in mijn werk. Was een “pleaser” en dat ging vaak ten koste van mezelf. Ik kies ook meer voor mezelf, zonder daarbij het gevoel te hebben anderen tekort te doen.
– Heb heel veel geleerd over voeding. Ik at namelijk veel te weinig en dat ging ten koste van mijn stofwisseling. Door mijn eetmomenten goed te plannen en voor te bereiden ben ik meer gaan eten (wat voor mij heel moeilijk was) en toch nog 6 kg afgevallen (mijn gewicht vóór mijn sportblessure).
– Zit lekker in mijn vel omdat ik SUPERTROTS ben op mezelf. Kan erg GENIETEN van de trainingen.
– Wordt steeds sterker en kan hierdoor doelen steeds bijstellen > Jochen zorgt dat ik gefocust BLIJF en blijf groeien.

Mijn volgende doel is dan ook weer op papier gezet > de Alpe d’Huez fietsen, in 59 minuten en 59 seconden. Jochen maakt voor mij een trainingsschema op maat waarin we duur en kracht steeds meer gaan combineren. IK GA ER VOOR….

Jochen, bedankt voor je tomeloze inzet.

Groetjes, Tineke

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten