+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Iedereen kent het wel. Het zelf gaan sporten, afvallen, resultaat zien. Eerst streng zijn en vervolgens jezelf belonen voor het harde werk d.m.v. een late-night-snack. Vervolgens verslap je weer, wat maakt ten slotte die ene training vrij nou uit..? Voor je het weet ben je weer 3 maanden verder. Sporten doe je niet meer, ieder pondje gaat weer door het mondje en noem maar op. Deze visuele cirkel heeft zich meerdere malen herhaald. Story of my life…

Tot 19 april
Op deze dag heb ik, vooral door het aandringen van mijn vriendin, een kennismakingsgesprek aangevraagd bij Enforce. Zij zag het resultaat van een oud klasgenootje van haar bij één van deze stories staan. Ik was hier dusdanig van onder de indruk dat dit mij overstag liet gaan. Ik ging bellen.
Een week later zat ik bij Robbin (Enforce mastertrainer). Een beetje onwennig, toegeven dat je eigenlijk constant gefaald hebt en hulp nodig hebt om voor eens en altijd af te kunnen vallen en fit te blijven. Dit gesprek was een eye-opener voor mij. Ik heb hierna direct besloten aan de slag te gaan met mezelf. Dat werd toch ook wel tijd, op mijn 24ste.

Eerste training gehad. Fuck .. Wat was mijn conditie toch slecht! Core was misschien nog wel slechter. Geen stabiliteit in mijn lijf. Zweten als een otter. En dit was nog maar de basis bleek later. Waarom laat ik het toch altijd zo ver komen, die vraag heb ik mezelf het 1e uur vaak gesteld.
Drie keer per week knallen, samen met Robbin. 2x groepsles, 1x Personal Training en 1 coach gesprek per week. Alles samen met hem.

Dit bleek een gouden combinatie. Robbin bleek naast een fantastische trainer ook nog eens een geweldige gesprekspartner. Voor jezelf gaan, het roer omgooien, knopen doorhakken en je levensstijl veranderen.

Hoe doe je dat? Simpel
1. Vindt balans in je voeding en leven; waarom wil ik dit, hoe ga ik dit doen, maar vooral hoe hou ik dit vol.
2. Geen tijd voor sporten bestaat niet. Plan dit voor jezelf en zorg dat dit patroon constant terug keert. Je gaat merken dat je het leuk gaat vinden en vele malen fitter word, hoe gek het voor een niet sporter ook klinkt.

Door Enforce ben ik doelen gaan stellen voor mezelf, ik zoek constant de uitdaging in het sporten, in hoe ver mijn lijf kan gaan en hoe ver ik zelf kan gaan. Niet alleen tijdens het sporten maar ook in mijn verdere leven.

Resultaat
Gewichtsverlies van 17 kg na 9 weken sporten. Mijn lopende periode van 3 maanden is nog niet eens afgelopen. Met nog 3 weken te gaan kan ik op mijn laatste dag meer dan 20 kg afgevallen zijn. Wie had dit ooit gedacht.. zoals je begrijpt ga ik hier natuurlijk mee door. Ik heb daarom dus ook met een half jaar verlengt.

Het record binnen Enforce staat op 38kg afvallen in een half jaar, iets wat ik dan ook zeker wil gaan verbreken. In januari 2019 zie je me weer, met een nieuw verhaal en een nog strakker resultaat!

Tot slot heeft Enforce mij ook geholpen in het maken van keuzes op het gebied van werk. Dankzij hen heb ik voor eens en altijd de knoop doorgehakt, en besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan!
Kortom, keuzes maak je niet voor anderen. Keuzes maak je voor jezelf. Niemand kan dit alleen. Enforce was het duwtje in de rug dat ik nodig had om voor eens en altijd af te rekenen met mijn comfort-zone. Stap er eens uit, het is zoveel mooier buiten die welbekende comfort-zone!

Groetjes, Tobias

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten