+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Ingrediënten:

– 50 gr Protein pasta
– 30 gr babybietjes, gemengd
– 1 stuk(s) radijsjes
– 50 gr groene asperges
– 30 gr doperwten (diepvries)
– 40 gr mango, vers
– 15 gr rode rui
– 1 theelepel koolzaadolie

Bereiding:

Zet een kleine pan met water op.

Snijd ondertussen de gemengde babybietjes en radijsjes in flinterdunne plakjes (je kunt hiervoor ook een dunschiller gebruiken).

Snijd de uien in fijne ringen.

Schil de mango en snijd in fijne reepjes.

Voeg als het water kookt het zout toe en kook de Protein Pasta in 7 minuten al dente. De doperwten kun je de laatste 2 minuten in de pastapan ontdooien. Giet vervolgens alles af met behulp van een zeef.

Verhit de koolzaadolie in een kleine pan. Snijd de uiteinden van de groene asperges. Snijd vervolgens de asperges doormidden.
Doe de asperges in de pan, breng op smaak met een beetje zout en peper en bak ze ongeveer 8 minuten tot ze een lichtbruine kleur krijgen.

Doe alle ingrediënten voor de dressing in een kom en roer goed door elkaar. Voeg meer of minder sinaasappel- of bietensap toe, afhankelijk van de gewenste consistentie.

Nu kun je de pastasalade samenstellen: serveer de Protein Pasta, bietjes, radijs, doperwten, asperges en mango in een kom.

Schenk de saladedressing over de pastasalade. Garneer eventueel met geroosterde walnoten en verse peterselie.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten