+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Onlangs heeft Enforce met Petra Kerkhove het contract voor Enforce vestiging nummer 13 mogen tekenen.

In mei 2019 gaat Petra als franchisenemer en mastertrainer Enforce Amsterdam openen. Petra managet haar eigen onderneming en is tegelijkertijd onderdeel van een ijzersterk merk en een snelgroeiende en winstgevende organisatie met volledige support op alle fronten.

Petra Kerkhove, Enforce Amsterdam:

“Sport heeft vroeger veel voor me gedaan. Tot ik de horeca ontdekte en veel was aangekomen. Ik durfde de gym niet in, want ik was te dik, vond ik. Door te beginnen met hardlopen leerde ik opnieuw hoeveel sporten voor je kan doen. Ik liep reeds 10 officiële marathons en in de training naar mijn ultramarathon liep ik nog meer. Hardlopen is mijn passie, alhoewel ik nu ook een grote fan ben geworden van fitness.

Vorig jaar besloot ik mijn horeca-job vaarwel te zeggen om volledig te gaan voor mijn passie. Ik deed de opleiding tot hardlooptrainer, Mindful Run instructrice en Ultimate Instability master. Mijn opleiding tot sportmasseur verbindt alle diploma’s tot wat ik ga worden: de beste trainer voor iedereen die niet naar de Olympische Spelen gaat, maar wel het onderste uit de kan wil halen. Toch mis ik wat, dacht ik. Ik was papiertjes aan het verzamelen, omdat ik niet aandurfde om echt te gaan doen waar ik van droomde.

Ondertussen is mijn bedrijf bekend bij hardlopers op social media en weten ze me goed te vinden. Ik wist alleen niet hoe ik dit vorm moest geven tot een succesvolle business. Ik had geen idee hoe ik ooit financiële onafhankelijkheid zou kunnen bereiken met het geven van trainingen. Toen ik in gesprek met Enforce kwam, veranderde dat.

Tijdens het eerste gesprek in februari stelde Jeroen precies de goede vragen, binnen no-time merkte ik dat ik de mindset creëerde die ik nodig had: geen excuses, geen bullshit en recht op je doel af. Ik geef eerlijk toe: ik vind het best spannend, want ik moet gaan doen wat ik zeg, zonder excuses! Uiteindelijk is dit waar ik ook mensen in ga coachen. Want dat is wat Enforce doet: met de professionele formule en een groep toegewijde experts persoonlijke groei stimuleren.

Als je een doel hebt, dan kun je dat verwezenlijken. Punt. Enforce coacht mij om iedereen te coachen door middel van sport en mindset, die daar ook echt voor gaat. Die keuze moet je maken. Ik heb daarom voor Enforce gekozen”.

Eric de Jong, founder Enforce franchiseformule:

“Met Petra starten we een Enforce vestiging in de hoofdstad van Nederland. Een belangrijke stap in het landelijk uitrollen van de Enforce High-End Training & Coaching franchiseformule, een vestiging in de hoofdstad is voor elke zichzelf respecterende franchiseformule en ongeacht de branche een must!

Petra is het tot mens geworden enthousiasme, de energie spettert er aan alle kanten vanaf. Zij is naast fanatiek hardloopster en een vakkundig trainster bovendien enorm aanwezig in de social media en daardoor de ideale brand ambassador voor Enforce. Petra heeft al een groot publiek dat naar haar luistert en dat zal ons merk een enorme boost geven.

Wij zijn ervan overtuigd dat Petra met haar vakkennis en enthousiasme impact kan maken, van waarde kan zijn en anderen kan helpen met het behalen van doelen. Wij zijn enorm blij dat Petra ons team komt versterken.”

Binnenkort meer nieuws over de openingsdatum en locatie van deze nieuw Enforce vestiging.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten