+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Onlangs heeft Enforce met Pablo Bontes het contract voor Enforce Haarlemmermeer mogen tekenen.

In september 2019 gaat Pablo als franchisenemer en mastertrainer Enforce Haarlemmermeer openen. Pablo managet zijn eigen onderneming en is tegelijkertijd onderdeel van een ijzersterk merk en een snelgroeiende en winstgevende organisatie met volledige support op alle fronten.

Pablo Bontes, Enforce Haarlemmermeer:
“Vanaf mijn zesde was ik altijd al met sport bezig, bijna alle zwemdiploma`s gehaald, judo en jiu jitsu gedaan en dit vond ik altijd leuk om te doen.

Na de middelbare school werd ik direct toegelaten op het CIOS in Overveen, om uiteindelijk af te studeren als judo- en zwemleraar en personal trainer.

De jaren daarna heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse sportscholen als instructeur en coördinator, om de laatste paar jaar voornamelijk managementfuncties te vervullen.

Ik voelde altijd al dat er veel meer in mezelf zat en wilde op eigen benen staan en verantwoordelijk zijn voor mijn eigen resultaten. Al van jongs af aan wist ik dat ik verder in de fitnesswereld wilde en ooit mijn eigen ruimte zou hebben en dat dit op een dag gerealiseerd zou worden.

Via via kwam ik in contact met Eric de Jong founder & owner van Enforce en werd ik uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Gedurende dat eerste gesprek merkte ik dat onze woorden en daden veel overeen kwamen, wees eerlijk naar jezelf en je omgeving en kom in actie. Ik hou ook van een no nonsense aanpak en er niet om heen te draaien. Het gesprek voelde voor mij goed en gaf mij ook meer duidelijkheid over wat ik nu echt wilde.

Eigenlijk wilde ik na het tweede gesprek al direct aan de slag, om in mijn eigen high-end training & coaching ruimte mensen doelgericht te trainen, zowel fysiek als mentaal.

Uiteindelijk is het aan jezelf om acties te nemen en je woorden in daden om te zetten. Dat je niet te veel in je hoofd gaat zitten en jezelf tot enorme hoogte kan stuwen, als je 100% bereidt bent om er aan te werken en eerlijk naar jezelf bent.

Dit is ook de reden dat ik heb gekozen om met Enforce in zee te gaan, omdat hun visie precies is waar ik zelf ook voor sta”.

Eric de Jong, founder Enforce franchiseformule:
“Pablo is voor ons een uitstekende match. Door zijn bijzondere levensverhaal, de vele opleidingen en zijn jarenlange ervaring is hij voor onze deelnemers de ideale stok achter de deur.

Hij heeft een bijzondere luisterend oor en is een maatje of schouder als je dit nodig hebt, een spiegel die je regelmatig een reality check geeft, een brok positiviteit die in staat is je uit een negatieve spiraal te halen en bovenal een professional die elke seconde van de dag toegewijd is naar zijn deelnemers.

Oprecht, betrokken, verantwoordelijk en in staat je volledig te motiveren om grote stappen te maken. Hij toont oprecht interesse in de persoon achter de sporter en daagt je uit het beste uit jezelf naar boven te halen.

Een welkome aanvulling in het snel groeiende team van Enforce”.

Binnenkort meer nieuws over de openingsdatum en locatie van deze nieuwe Enforce vestiging.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten