+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Onlangs heeft Enforce met Quinten Aarts het contract voor Enforce Halderberge mogen tekenen.

Vandaag gaat Quinten als franchisenemer en mastertrainer op de nieuwste Enforce locatie in Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd aan de slag. Quinten managet zijn eigen onderneming en is tegelijkertijd onderdeel van een ijzersterk merk en een snelgroeiende en winstgevende organisatie met volledige support op alle fronten.

Quinten Aarts, Enforce Halderberge:
“Zoals velen in de sport, was ik van jongs af aan dol op sporten en was het voor mij door een wat onrustige thuissituatie de ideale uitlaatklep. Het was echter pas toen ik een opleiding begon om bij defensie te willen gaan werken, dat ik er achter kwam dat ik ondergewicht had. Wilde ik meelopen en de grote jongens bijhouden, moest ik in 1 jaar ca. 15 kilo aankomen. Ik was 16 jaar en begon aan mijn eigen tocht om mijn eerste serieuze doelstelling te volbrengen. Hard werken en geen bullshit leidde er toe dat ik mijn doelstelling dik had gehaald en was ik van 52kg naar 72kg gegaan en was ik (destijds) de beste versie van mijzelf. Echter viel dat uiteindelijk in één, aangezien ik een week voor de start van de algemene militaire opleiding niet werd geselecteerd. Een hele reis vol energie en hardwerken weggegooid… of toch niet?

Mijn passie voor trainen en vooral het ontwikkelen van je lichaam, leidde voor mij tot een makkelijke keuze: ik ging naar het CIOS. Het was dan ook daar in het 1e leerjaar dat Jeroen van den Nieuwelaar daar mijn mentor was, die mij uiteindelijk 5 jaar en een aantal specifieke Fitness opleidingen later in contact bracht met Enforce.

Tijdens mijn opleiding aan het CIOS werkte ik al redelijk snel als instructeur en als personal trainer, het was een passie om anderen een transformatie door te laten gaan. In januari 2019, startte ik mijn eigen onderneming als personal trainer. 7 maanden later en toevallig 2 dagen na ik nieuwe papieren had gehaald als Master Kettlebel Instructeur, werd ik gebeld door Enforce en al heel snel merkte ik dat onze visie en mijn toekomstbeeld overeen kwamen. De stap om franchisenemer te nemen was voor mij best groot, maar wel een absolute doel om het voor elkaar te krijgen en daar had ik in eerste instantie twijfels over of dat zou kunnen lukken. Tot ik het besef kreeg dat je voor alles wat je wilt, een doel of streven, afvallen of aankomen, er niet zoiets is als half werk. Je gaat all-in en krijgt het voor elkaar of je twijfelt en beland waar je al was. Toen ik de volledig ingerichte studio in Hotel de Reiskoffer in Bosschenhoofd zag was er geen twijfel meer mogelijk en ben ik volledig all-in gegaan!

Eric de Jong, founder Enforce franchiseformule:
“De keuze om met Quinten aan het werk te gaan was niet een moeilijke. Quinten is een Personal Trainer die zich 120% inzet en een absoluut commitment heeft om zijn deelnemers te helpen bij het behalen van zijn of haar doelen. Dit verwacht hij dan ook voor de volle 120% terug. Quinten is het type trainer dat continu contact met je blijft houden, ook buiten de trainingen om. Dit alles om je continu scherp te houden met de focus op het einddoel. En dat is wat wij bij Enforce graag zien, het overtreffen van verwachtingen.

Quinten gaat bij Enforce de overgang van Personal Trainer naar Mastertrainer en franchisenemer maken en dat alles in een volledig nieuw ingerichte studio in Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd. Een bijzonder leuke locatie waar je zowel binnen als buiten volop kunt trainen”.

Hans Douma, directeur Hotel de Reiskoffer:
“Inspirerende vergaderzalen hadden we in Hotel de Reiskoffer al. In samenwerking met Enforce helpen we ondernemers en zakengasten nu ook op weg naar een vitaler leven! Wij zijn ervan overtuigd dat een fit en gezond lichaam- en geest je helpen je doelen te bereiken en van mening dat wij als hotel daar een steentje aan kunnen bijdragen.

Met Quinten Aarts hebben we een professional in huis die onze gasten en deelnemers van buiten het hotel ondersteunt in hun reis naar een vitaal lichaam”.

Enforce Halderberge en Hotel de Reiskoffer zijn gevestigd aan de Pastoor van Breugelstraat 45 in Bosschenhoofd.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten