+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Ingrediënten: 2 personen

– 100 gram groene aspergetips
– 300 gram aardbeien
– 50 gram pecannoten
– 100 gram bladspinazie
– 1 avocado
– 1 el honing (vervang door agave of maple syrup voor vegan)
– 2 el tahin
– 1 el vers citroensap
– 2 el water
– snuf zout
– 1 tl gedroogde bieslook
– 1 el extra vergine olijfolie
– 1 tl olijfolie om in te bakken

Bereiding:

Begin met het maken van de dressing: pureer koriander, tahini en citroensap met een staafmixer.

Voeg koud water toe voor de juiste consistentie en breng op smaak met zout.

Bak de pecannoten enkele minuten in een droge koekenpan tot ze licht beginnen te verkleuren.

Snijd de aardbeien in kwarten.

Leg de asperges in olie in de koekenpan en grill de asperges ongeveer vier minuten.

Voeg honing toe en wentel de aspergetips hierin.

Verdeel de spinazie over de borden.

Voeg de overige ingrediënten toe voor de salade van groene asperges.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten