+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten: voor 4 personen
– 300 gram ongekookte rijst
– 400 gram garnalen
– 500 gram (sperzie) bonen
– 1 blik doperwten
– 1 blik mais
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 rode peper
– 3 eetlepels ketjap
– 1 eetlepel citroensap
– Kruiden naar smaak

Bereiding:
1. Kook de rijst gaar volgens de verpakking
2. Maak de snijbonen schoon en snijd ze door midden
3. Maak de wokpan warm, wanneer de pan warm is mag de olijfolie en de pepertjes in de pan
4. Als de rijst gaar is, giet je de rijst af en zorg je dat dit zo snel mogelijk afkoelt. (kan door in koud water te zetten)
4. Voeg de snijbonen in de pan en bak deze gaar, voeg de (afgegoten) rijst in de pan en bak dit verder gaar
5. Voeg de ketjap en kruiden bij het gerecht
6. Voeg de overige groentes in de pan en maak dit gaar
7. Als laatste zet je een tweede (wok) pan op het vuur. Wacht je tot de pan warm is en doe je de olijfolie in de pan. Vervolgens bak je de garnalen gaar
8. Voeg er een klein beetje citroensap over en kruid de garnalen

Eet smakelijk!

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten