+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Ingrediënten: 4 personen

– 175 gr rode pitloze druiven
– 2 el extra vierge olijfolie
– snufje zeezout
– 2 takjes verse tijm
– 1 el honing
– 4 flinke eetlepels ricotta

Voor de toast:

– 4 sneetjes brood
– 1 el extra vierge olijfolie
– snuf versgemalen zwarte peper
– snufje zeezout

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Spoel de druiven af onder de kraan (in een vergiet) en laat uitlekken. Doe de druiven in een ovenschaal en voeg olijfolie, zeezout en de blaadjes van de takjes tijm toe. Hussel door elkaar. Rooster de druiven 25 minuten in de oven.

Besprenkel de sneetjes brood met olijfolie. Breng op smaak met een snuf peper en zout en rooster ze de laatste 8 minuten mee in de oven.

Besmeer de toast met een lekkere laag ricotta en verdeel de geroosterde druiven erover. Sluit af met een drizzle honing en eventueel een klein takje tijm ter garnering.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten