+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten:

– 4 appels naar keuze
– 75 g pecannoten
– 1 vanillestokje
– 2 el rozijnen
– 2 tl kaneel
– 2 el honing
– 150 g havermout
– 5 eetlepels kokosolie
– 1 kommetje Griekse yoghurt

Bereiding:

Verwarm de oven op 180 graden. Schil de appels en snijd ze in middelgrote stukken. Hak de pecan noten grof en verwijder met een mesje het merk uit de vanillestokje. Meng in een kom de appel met de pecannoten, de vanille, de rozijnen, 1 halve theelepel kaneel en 1 eetlepel honing. Meng in een andere kom de havermout met 1 theelepel kaneel. Smelt 4 flinke eetlepels kokosolie in een pannetje en roer de rest van de honing, de rest van de kaneel en 2 eetlepels water erdoor. Giet dit bij de havermout en kneed totdat er een kruimel ontstaat. Pak een kleine ovenschaal, vet hem in met de overige kokosolie en verdeel het appelmengsel erover. Verdeel vervolgens de kruimel erover en bak het geheel zo’n 20 minuten in de oven. Even laten afkoelen en serveer in je kommetje Griekse yoghurt.

Voedingswaarde: op 100 gram

– Calorieën: 314kcal
– Koolhydraten: 26.8 gr
– Eiwitten: 3.2gr
– Vetten: 14.3gr

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten