+316 10 62 42 42 [email protected]

Ingrediënten: 2 personen
– 600 ml (groente-)bouillon
– 150 gram polenta
– 40 gram Parmezaanse kaas, geraspt
– 1 prei
– 1 kleine courgette
– 1 eetlepel olijfolie
– 1 blik tomaatblokjes
– 1 theelepel gedroogde oregano of 2 takjes verse
– 1 ei
– 40 gram hüttenkäse

Bereiden:
Breng de bouillon aan de kook en klop met een garde de polenta in de bouillon.
Kook tot een dikke pap. Roer er van het vuur af de helft van de geraspte Parmezaanse kaas en peper door.
Verwarm de oven op 200 °C.
Snij de prei in ringen en de courgette in blokjes. Bak de prei in de olie zacht. Voeg de tomaatblokjes, de courgette en de oregano toe.
Bekleed een ronde ovenschaal of quichevorm (1 liter inhoud) met bakpapier en schep de polenta erin, strijk dit met de bolle kant van een natte lepel glad. Schep het groentemengsel erop.
Klop het ei los samen met de hüttenkäse en de rest van de Parmezaanse kaas. Verdeel dit over de groenten.
Bak het taartje in het midden van een hete oven in 20-30 minuten.

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten