+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Hoe vaak ik ben begonnen met afvallen en weer ben gestopt is niet meer op twee handen te tellen en steeds weer viel ik terug in de welbekende cirkel. Terugkeren in mijn hoofd en de negatieve gedachtes kwamen weer naar boven: Ik kan het niet, het helpt toch niet, zie je wel, ik hang wéér vast en dus stopte ik er weer mee. Het was voor mij genoeg en ik wil alles veranderen, zowel afvallen als de negatieve gedachtes en mijn zelfvertrouwen.

Ik ben al meerdere keren met Eric in gesprek geraakt, tot ik in september dacht: Nu is het genoeg! Eric liet mij beloven dat ik er écht voor moest gaan en niet weer moest opgeven. De eerste gesprekken met mijn personal trainer Remco waren confronterend, maar zeker huiswerk om over na te denken. Doormiddel van deze gesprekken ging ik positiever denken en zette ik mijn oude gedachtes en gewoontes aan de kant. Ook de trainingen waren erg heftig, vooral in het begin. Wat heb ik hem gehaat maar ook zeker met hem gelachen. Deze periode was voor mij een rollercoaster van emoties waar ik zeker sterker uitgekomen ben.

Wat ben ik trots op hetgeen wat ik bereikt heb: Zelfverzekerder, negatieve gedachtes kunnen uitschakelen en natuurlijk het afvallen. Het meest trots ben ik op het feit dat ik het helemaal zelf gedaan heb. Ik voel me sinds jaren enorm sterk, zowel fysiek als mentaal. Ik kijk niet neer op wat ik niet kan maar op wat ik wel kan!

Mijn doel is om niet meer terug te vallen in mijn oude patroon en gelukkig te blijven met wie ik ben. Mijn periode bij Enforce was de opstap wat ik nodig had om daadwerkelijk deze stappen te kunnen zetten.

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten