+316 10 62 42 42 INFO@ENFORCE.NL

Durf jij brutaal eerlijk te zijn en de confrontatie aan te gaan?
Het waren confronterende vragen die mijn ogen openden en mij nogmaals lieten beseffen dat ik de sleutel tot mijn eigen succes in handen had.
Kiezen voor mentaal en fysiek fit worden was geen kwestie meer van willen maar van moeten.

Commitment voor 180 dagen knallen. No matter what, er was geen weg terug. Ik moest loskomen van een enorm intensief jaar wat mij letterlijk fysiek en mentaal had uitgeput.

Het intensieve sporten, de coach momenten maar ook de saamhorigheid onderling motiveerden en inspireerden enorm en zorgde ervoor dat de knop definitief omging.
Ik sta inmiddels dicht bij mijn streefgewicht. Ruim 22 kilo lichter!
Ik voel mij sterker, gezonder en fitter als ooit tevoren. De inzichten in de afgelopen maanden hebben mij weten te inspireren om weer met mijn neus naar de toekomst te gaan staan.

Dromen, durven, doen!

Dank aan álle Enforce trainers! Michael voor je trainingen, Jochen voor je coaching!! Eric voor je wake up call. En laat ik ook zeker mijn thuisfront niet vergeten, dank dat jullie ondanks alles altijd samen met mij zijn blijven geloven ❤

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten